Pataky Attila rádöbbent, hogy az orvosok és az ápolók erőn felül teljesítenek

Sírva mesélt a Retro Rádióban koronavírus-fertőzéséről. Korábban egyébként az egész járványt hisztinek tartotta, most azt mondja, sokat tanult. 

“Csodákat éltem át a kínban is” - mesélte Pataky, majd arról is beszélt, hogy már jó ideje érezte, hogy valami nincs rendben. 7-8 kilót fogyott, majd jött az a bizonyos garázskoncert felvétele. 

Azt hittem, korlátlan az akaraterőm, közben a sors furcsa fintorával bekínált, hogy játszhattunk garázskoncertet, de én akkor már nagyon beteg voltam. 

A felvételek után már nagyon rosszul volt, majd a háziorvosa azonnal kórházba küldte.  

Elképesztő, mit kell teljesíteni ott a dokiknak, mindenkinek, aki ott dolgozik, a hétköznap hőseinek, 35 fok melegben, maszkokban, a nővérkék, akik teszik a dolgukat (…) Segítettek, csodát tettek egy hét alatt velem, remélem, mindenkivel azok a doktornők nővérek  

– mondta a műsorban már elcsukló hangon, majd sírva az EDDA frontembere. 

A beszélgetés során Bochkor Gábor emlékeztette Patakyt, hogy tavasszal még hisztinek nevezte a koronavírus-járványt. 

Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni  

- reagálta erre a zenész, aki arról nem beszélt, hogy ezek után Orbán mellett sem fog-e olyan intenzitással harsánykodni és véleményeskedni, mint ahogyan eddig tette, mindenesetre az biztató, hogy felismerte, milyen áldozatos munkát végeznek a kórházakban dolgozók. Talán nemsokára azt is felismeri, hogy mindezért cserébe szánalmasan alacsony fizetést kapnak, köszönhetően imádott, az egészségügy helyett inkább strómanjaira és a focira összpontosító vezérének.