Gátlástalanul hazudik a Fidesz az ellenzék borsodi jelöltjéről - Videó

A kormánypártok valószínűleg nagyon félnek a kétharmad elvesztésétől, ez is tétje ugyanis a vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében tartandó szavazásnak. Bár hazugságaik sorra lepleződnek le, a propagandagyár futószalagjairól megállás nélkül gördülnek le az aljasabbnál aljasabb mondatok.

Az Inkorrekt nevő Facebook-oldal - mely Koncz Zsófia tesvérének kurvaanyázását is bemutatta - most egy újabb videóval állt elő. Ebből jól látszik, hogy a kormány és propagandagépezete milyen elképesztő hazugságokkal és álhírekkel próbálja becsapni az embereket.

Bár mindenki tudja, hogy az ég kék, a fű zöld, a kormánymédia pedig hazudik, azért mégis hírértékű, mikor a nagy nyilvánosság előtt buknak le. Ráadásul a saját képviselőjük által. Ez történt a varroda esetében is.

Hivatalos Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést Riz Gábor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, melyben arról biztosította követőit, hogy a csernelyi varrodában folyamatos a munka. A poszt 2017. augusztus 14-én jelent meg – egy évvel azután, hogy Bíró László, az ellenzék közös képviselőjelöltje annak reményében adott tovább a varrodán, hogy az új tulaj betartja ígéretét, és biztosítja a termelést az üzemben.

Riz bejegyzésében azokról a munkagépekről is látható néhány fotó, melyekről a kormánymédia azt hazudta, hogy Bíró László eladta egy ismerősének. Azok azonban ugyanúgy a helyükön voltak akkor is, mikor rég nem Bíró László tulajdonában voltak.

Bár a Bíró Lászlót aljas módon támadó kormánypropaganda azt hazudja a Borsod 6-os választókörzetben élőknek, hogy miatta ment tönkre a varroda, a valóság az, hogy a jobbikos politikus 2016. május 16-án távozott a varroda éléről, és 2016. május 31-ig minden bérköltséget, járulékot megfizetett. Korábban az Alfahírnek egy arccal és névvel nyilatkozó varrónő el is mondta, hogy a Fidesz helyi elnöke volt az, aki csődbe vitte a varrodát és több mint 100 millió forint adótartozást halmozott fel, amit máig nem fizetett ki. Sőt, arról, hogy nem Bíró László halmozott fel tartozást, az N1TV is bemutatott dokumentumokat.

A haugságokért természetesen nem kértek bocsánatot, sőt a csütörtöki Kormányinfón még Gulyás Gergely is a magyar emberek arcába hazudott.

A Magyar Nemzet kérdésére a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott: súlyos ügynek tartja, hogy "a baloldal jelöltje, Bíró László ötvenmilliós állami bértámogatást kapott, mégsem fizette ki a neki dolgozó varrónőket. Ezt mindenképpen ki kell majd vizsgálni."

A kormánypártok gátlástalan módszereire pedig még Rákosi Mátyás is elégedetten csettintene. De azokat senki nem vizsgálja ki. Most még.