"És a büdös jó kurva anyádat támogatnád, kisfiam?" – így beszél Koncz Zsófia testvére a választópolgárokról

Koncz Zsófia állítólag nagyon szereti a szülőföldjét, nagyon érdekli őt a helyiek problémája, és minden országgyűlési választáson segítette apját, még ott is, ahol el sem indult. A szívfacsaró kampányba pedig most becsúszott egy "kis" "kurvanyázás".

Az Inkorrekt nevű Facebook-oldal megosztott egy videót, amin a szerzők állítása szerint Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján. A beszélgetésből pedig kiderült, mit gondolhat valójában a família a választópolgárokról és mennyire veszik komolyan a „szülőföld problémáinak megoldását”.

"Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?" - tette fel a kérdést ifj. Koncz Ferenc, majd vihogva hozzátette: "és a büdös jó kurva anyádat támogatnád, kisfiam?"

Azt nem tudni, ki volt, vagy volt-e egyáltalán valaki a vonal másik végén, a szobában tartózkodóknak azonban nagyon tetszett a verbális produktum. Bár az nem derült ki, hogy mikor készült a felvétel, sokkal életszerűbbnek tűnik, mint az apja halálával kampányoló Koncz Zsófia folyamatos negédes vigyorgása a választópolgárok felé.

Bár a fideszes politikusok rendszerint felkent kereszténydemokrata hazafiként állítják be magukat, többször megvillant már valódi énjük a narancsos álarc mögött. Emlékezhetünk például Lázár János „örökérvényűjére”, miszerint

„akinek nincs semmije, az annyit is ér”.

De biztos sokaknak eszébe jut Szalay Ferenc fideszes szolnoki polgármester azon keresztényi szereteten alapuló véleménye is, mikor egyszerűen „vén kurvának” nevezte az egyik helyi ügyben a testületi ülésen megjelent idős hölgyeket. Ezzel pedig tűpontos meghatározást adott a Fidesz nyugdíjasokhoz fűződő álszent és képmutató viszonyáról. Már csak azért is, mert Szalayt nem sokkal ezután "Az Év Polgármestere Jász-Nagykun-Szolnok megyében" díjjal jutalmazták Orbán Viktor Magyarországán.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetében sem képviselnek más politikát, ezt sokadszorra bizonyították be.