Bayer Zsolt olyat "mocskos niggerezett", hogy még a Magyar Nemzet is inkább letörölte

Nehéz napjai vannak a Fidesz ötös számú agressziószelepének.

A 444 írt róla, hogy szombat délután a Magyar Nemzetben megjelent Bayer Zsolt A tabu megtörése című véleménycikke, amit a lap a Facebookra először így tett ki, idézve a cikkből:

Elképzelhető, hogy a pártszékházból közben szóltak, hogy orbánista zsigeri gyűlölet ida vagy oda, ez azért most így mégiscsak túlzás lesz. Úgyhogy nem sokkal később a cikkben mindenhol átírták a nigger szót bűnözőre, a posztot pedig törölték a Facebookról. Aztán kitették így:

A "tabudöntögetőnek" szánt "cikk" egyébként arról szólt, hogy egy afrikai migráns mise közben kirabolt egy templomot a Kanári-szigeteken. Ez amúgy nem egészen igaz, de egy szombat délutáni bayerzsótis kurvaanyázáshoz pont jó. Zsolti ugyanis a maga szerény képességeit harcrendbe állítva valószínűleg azt szerette volna kifejezni, hogy az ilyen eseteknél nyugodtan írhatja azt az "afroamerikai" szó heyett, hogy "mocskos nigger". Mert ettől ugye egészen más gellert kap a történet, olyasfélét, ami a kormánypárti narratívában is minimum egy lájkot ér. Aztán lám, szegénynek még az orbánista káderek is cenzúrázták a cikkét! Hát milyen világot élünk???!4??,4,??? Mocskos liberny... ööö izé... tabuk!

Zsoltinak érdemes lenne Bende Balázs értekezletein részt venni, ő megtanított mindenkit, hogy kell ízesen migránsozni a balliberális médiatúlsúlyban.