A magyar közéletnél jobb kabaré nem kell: Bayer Zsolt szerint Clooney nem is olyan jó színész

A szakértő válaszolt: "valahogy hiányzik önből az a kicsike plusz". A Magyar Nemzet hasábjain Bayer Zsolt reagált Geoge Clooney már mindenki által ismert szavaira. Ismét kimodnhatjuk, hogy a magyar közélet egy k.rva jó kabaré.

Lehet, hogy kicsit perverz, de mégiscsak élvezet rendre átfutni a kormánymédiát, hiszen ami ott zajlik, az egészen biztos, hogy nem volt és vélhetően nem is lesz többé a világtörténelemben. Gyakorlatilag minden egyes nap kuriózumokra lelhet az ember.

Emlékszünk, mikor Bono beszólt Orbánnak, ezért jött Szentesi Zöldi László és megmondta, hogy a U2 a világ legfelülértékeltebb zenekara, Bono pedig gagyi? Na, ugyanez esett meg Bayer Zsolttal is, aki úgy véli George Clooney-ból hiányzik "valami plusz".

Akárcsak a Szentesi Zöldi László nevű egyed, Bayer Zsolt sem tekinthető még csak kritikára sarkalló jelenségnek sem, hisz’ szolgalelke oly’ precizitással simul be a NER fogaskerekei közé, mint egy japán mikroelektronikai vállalat gépészmérnöke a napi rutinba, de a mostani dobása (is) annyira szenzációs, hogy egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni mellette.

Szóval, a Bayer Zsoltnál csak egy minimális fokkal elismertebb George Clooney szavaira reagálnia kellett Bayer Zsoltnak is, mert hát ki védje meg a főnök segge mögé állva a főnök nemlétező becsületét, mint a főnök leghűségesebb talpnyalója.

"Annyit jegyzek csak meg, hogy bár ön kiváló színész és ügyeletes hollywoodi szépfiú, de valahogy hiányzik önből az a kicsike plusz, ami az igazi halhatatlansághoz feltétlenül szükséges" - írta Clooney-ról Zsolti.

Akkor csak röviden: az írja, hogy "hiányzik önből az a kicsike plusz", aki a pártállamtól kapja a fizetését és a szabad véleményalkotás képességét utoljára akkor alkalmazhatta, mikor alsó tagozatban kiválasztotta, hogy meleg tejet vagy kakaót kér-e a reggeli kiflihez. Az, aki tízből tízszer öntudatos seggnyalásból ragad csak tollat, és akinek az „értékteremtés” a fogatlan pronyók elvtelen hergelésében merül ki, a hatalom által megalkotott vezényszavakkal, a leggagyibb propagandával, a legolcsóbb demagógiával. A mi adóforintjainkból.

Na, ez az, amit tényleg nem lehet oktatni. Ehhez gerinctelen lét kell. Egy olyan "kicsike plusz", ami George Clooney-ban tényleg nem lehet meg.