Bayer Zsolt szerint nem Orbán a felelős a durva halálozási adatokért, mert az elhunytak 90%-a amúgy is meghalt volna

Orbán Viktor ötös számú, felkent ánuszizgatója egész nap számolt, hogy ezt bebizonyítsa.

A Magyar Nemzetben fejtegette hosszasan Bayer Zsolt, hogy a "gazember ellenzék" Orbán Viktort nevezi meg felelősént azért, mert Magyarországon már több mint 10 ezer áldozatot követelt a koronavírus-járvány.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a vírus legfeljebb gyorsította esetükben a végkifejletet, ugyanis rövid időn belül sajnos mindenképpen életüket veszítették volna - írja Bayer azokról, akikről ő eldöntötte, hogy amúgy is meghaltak volna. Azt számolta ki, hogy ők az elhunytak kb. 90 %-át teszik ki.

Akinek van ilyesmihez türelme, nyugodtan szenvedje végig Bayer Zsolt írását, de egyébként a kormányzati felelősség kérdését nagyon egyszerűen el lehet magyarázni, számolás és orvosi tudás nélkül, úgy is, hogy talán még Bayer Zsolt is megérti:

Szóval, Zsolti, az van, hogy szerelmed, Viktor szerint "a világszínvonalú védekezés" a kormánynak köszönhető. Ezzel a "világszinvonalú védekezéssel" pedig bizony több, mint 10 ezer halálos áldozat járt.

Nagyon bölcs érvelés, hogy 90 százalék egyébként is meghalt volna, csak valahogy azt nem magyarázza meg, hogy hogy a bánatban lehetünk AZ EGÉSZ VILÁGON A 13. HELYEN, ami a Covidban ellhunytak számát illeti. Ez lenne a világszínvonal? Vagy hogy lehetséges, hogy többen halnak meg itthon, mint a Magyarországgal csaknem azonos népességű Svédországban, ahol a király már decemberben elismerte, hogy elbukott az ottani járványkezelés?

Ja, hogy van olyan hely ezen a bolygón, ahol az ország vezetői felelősséget vállalnak a döntéseikért. Magyarország nem ilyen, itt ugyanis felelőségvállalás helyett olyan kitartott médiaipari segédmunkásoknak kell a felősséget hárítani az őket fizető politikusokról, mint Bayer Zsolt. Csak nem mindenki olyan ostoba, hogy ezt benyeli. Őket hívod gazembereknek, ugye Zsolti?