Szikora Róbert: Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa

A zenész, énekes interjút adott a Mandinernek. Ebben pedig fontos információk hangoztak el. Pl. az, hogy ha Orbán nincs, ma itt lennének a migránsok.

Szóval, Szikora Róbert a következőt mondta:

"Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni."

Ebben pedig minden bizonnyal tökéletesen igaza van. Orbán Viktor nagysága megkérdőjelezhetetlen. Kiütni nem lehet, és könnyebb átugrani, mint megkerülni.

Amúgy Szikora Róbert szavait érdemes komolyan venni. A Barikád hetilap egyszer megkérdezte tőle 2013 januárjában, hogy igaz-e, hogy zsűritagnak hívták egy népszerű tehetségkutatóba. Szikora Róbert pedig a következőt felelte:

"Estett róla szó, de komolyabban nem beszéltünk róla, mert én kategórikusan kijelentettem, hogy nem akarok dönteni senki élete fölött. Vannak erre zsűritagok, akik megfelelő pénzért elvállalják. Egy mondattal tönkre lehet tenni embereket, az életüket, a lelküket. Erre én képtelen vagyok, és nem is akarnék részt venni ebben. Nem kis pénzt ajánlottak, de nincs az az összeg, amiért elvállalnám."

Ez a fotó pedig 1 évvel későbbről származik, az X-faktorból, ami egy tehetségkutató. És ahova semmilyen összegért nem ment Szikora Róbert:

A lényeg viszont nem is ez. Sokkal inkább Orbán Viktor hatalmassága.