Müller Cecília "reménykedik", hogy a védoltás védelmet biztosít

Reménykedik. A tisztifőorvos. 

A Fidesz Facebook-oldalán rendre szórakoztató tartalmakra bukkanhat az ember. Hétfőn épp Müller Cecíliát szerették volna promózni, és ez megint pont arra lett jó, hogy a még gondolkodni képes állampolgár "aztakurva" felkiáltással kapja fel a fejét. Ebben a remekműben ugyanis Müller Cecília annak örvend, hogy már több mint 107 ezer ember kapta meg a második oltását is, és

"reménykedünk, hogy ez egy olyan védelmet biztosít számukra, ami a szövődményes, illetve a halálos kimenetelű betegségektől védi őket".

Abba talán nem is érdemes belemenni, hogy Müller Cecília ezek szerint úgy gondolja, hogy a koronavírus ellen fejlesztett vakcina több betegség ellen is védhet, hiszen szakértelmét már a babák szellőztetésének körültekintő leírásánál megtapasztalhattuk. Az viszont már figyelemre méltóbb, hogy az országos tisztifőorvos "reménykedik" a vakcina hatékonyságában.

A reménynél azért talán illene egy kicsit tovább jutnia a járványezelésért felelős szakembernek, nem? Igaz, ő legalább reménykedhet, az átlag magyarnak remény se nagyon jutott a kormány intézkedéseivel kapcsolatban.

De: Müller Cecília gázsijáért biztos sokan szívesen kiállnak sajtótájékoztatón reménykedni.