Németh Szilárd az orvosok helyett inkább a Fideszt ünnepli

Ma van az orvosok világnapja, erről több ellenzéki politikus is megemlékezett, hozzátéve, hogy az orvosok, egészségügyi dolgozók a kormánnyal ellentétben kitűnő munkát végeznek. Sziló azonban úgy gondolta, inkább saját pártját ünnepli egy kicsit. 

33 éve a haza szolgálatában. A koronavírus elleni közös küzdelmünk csak megerősít bennünket abban, hogy nekünk Magyarország az első. Hajrá, magyarok! Hajrá, Fidesz! Együtt ismét sikerülni fog!

- osztotta meg ma az ország prolihisztora különböző fogásokkal teleposztolt Facebook-oldalán.  

 

Szinte napra pontosan akkor, amikor a késlekedő kormány elhibázott járványkezelése miatt már húszezernél is többen haltak meg Magyarországon koronavírus következtében és amikor az elmaradt, valós segítségnyújtás miatt tízezrek mentek és mennek tönkre. 

Mindezek tükrében a Fidesz koronavírus elleni “küzdelme” abban erősíthet meg minket, hogy valós veszéllyel szemben képtelenek felvenni a harcot, valamint azt, hogy számukra a hatalom az első, a második, és a harmadik is. Gondoljunk csak arra, hogy Orbánék még a válsághelyzetet is hatalmuk megszilárdítására, és a szűkebb, illetve tágabb értelemben vett Orbán család még nagyobbra hízlalására használták fel. 

De Szilárdnak egy dologban igaza van. Együtt sikerülni fog. 2022-ben, a kormányváltás és a rendszerváltás. 

Hajrá, magyarok!