Fidesz: "Gyurcsány idején fizetni kellett a vakcinákért"

Tarlós István idején pedig egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem regisztráltak Budapesten!!44!4444!!!44!!!44!

A vicc az, hogy ez nem vicc, hirado.hu (a 100 milliárdnyi adóforintból fenntartott közmédia online felülete, a Fidesz) a húsvét vasárnapot látta a legaljalmasabbnak arra, hogy a következő cikkel álljon elő:

"Gyurcsány idején fizetni kellett a vakcinákért"

"Gyanús hátterű offshore cég, fizetős vakcina, fejetlenség az elosztásban – így nézett ki a Gyurcsány Ferenc irányítása alatt álló baloldali kormány járványkezelése több, mint 10 évvel ezelőtt. A koronavírusnál jóval kisebb horderejű H1N1-járványt 2009-ben nyilvánította a WHO világméretűvé" – hangzott el az M1 Summa című magazinműsorában.

Budai Gyula, a nagy elszámoltató ehhez még azt is hozzátette, hogy: "A vakcinák gyártásával az akkori baloldali kormányzat egy olyan offshore céget bízott meg, amelynek tulajdonosi körét szinte teljes mértékben homály fedte."

Különös, hogy a nagy elszámoltató 10 év eltelteltével offshore-mutyira bukkan, de az számára telhjesen normális, hogy a magyra kormány épp egy offshore-múltú, veszteséges céget bízott meg, hogy kereskedjen itthon a kínai vakcinával. Azzal a kínai vakcinával, ami a legdrágább az összes közül, és amit egyébként más országnak olcsóbban adtak el.

A Fidesz-szavazó ingerküszöbét persze valószínűleg ez nem éri el, az sokkal ütősebben hangzik, hogy Gyurcsány idején fizetni kellett a vakcináért. De vajon tényleg annyira hülye a Fidesz-szavazó, mint amennyire a hirado.hu és általa a magyar kormány hülyének nézi őket? Csak reménykedni tudunk, hogy nem.