Még a Playboy címlapján is hitelesebb közszereplőnek tűnt Szabó Tünde, mint most

Ott legalább az üzenet egyértelmű volt.

Az túlzás, hogy felrobbantotta, de rendesen körebjárta a netet Szabó Tünde sportért felelős álalmtitkár horgászos Facebook-posztja. Ez:

A fotóval vélhetően az aluliskolázottak gondolkodását szerette volna Tünde befolyásolni, de helyette inkább tátott szájjal futott abba a bizonyos "f"-betűs erdőbe, amibe a fideszes politikusok sűrűn szoktak. A bulvárkomfortos látványshowba ugyanis több hiba is csúszott:

1. A horgászbotokról lemaradt a damil. Anélkül pedig még a nertársak gyeremekei sem tudnak horgászni.

2. A kisestélyi vagy koktélruha ritkán alkalmazott horgászfelszerelés.

3. Működő wakeboardpálya mellett nem biztos, hogy a legjobb a kapás.

4. Szabó Tündének úgy sikerül meghitten kisfia vállára helyeznie az ujjait, mintha az egy darab kutyaszar lenne, de legalábbis egy meglehetősen visszataszító jelenség.

Minden más egyébként rendkívül hitelesnek tűnik a fotón. Szóval, emellett a propagandaprodoktum mellett csak azért nem lehetett elmenni szó nélkül, mert Szabó Tünde egy közpénzen eltartott magasrangú köztisztviselő, aki ugyanakkor még a Playboy címlapján is hitelsebb karakternek tűnt annak idején. Akkor legalább egyértelmű volt, mit szeretett volna üzenni a testtével.

Ja, amúgy ha már egy politikus kampánycélokra használja a saját gyerekeit, legalább tényleg hagyhatná őket egy kicsit horgászni. Nem is a hitelesség, csak az élmény kedvéért.