Jakab Péter már most kitakarította a Fidesz-KDNP-t a parlamentből

Kezdetnek nem rossz.

Hétfőn a Fidesz frakcióvezetője bejelentette, hogy a kormánypártoknak elegük van Jakab Péterből, ezért mostantól nem jönnek be az ülésterembe, ha ő felszólal. Magyarán nem mennek be a munkahelyükre.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje erre reagált a Facebook-oldalán:

Hadd kérdezzelek már meg benneteket: nektek van lehetőségetek arra, hogy elhagyjátok a munkahelyeteket, ha nem szimpatikus a kollégátok? A boltban az eladó otthagyhatja a pultot, ha nem szimpatikus a pénztáros? Az orvos kijöhet a műtőből, ha nem szimpatikus az asszisztnes? Ugye, hogy nem. Hát akkor kedves fideszes meg kdnp-s képviselőtársak ti se legyetek kivételek. Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok, ha akartok, de a milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok. Persze nem kötelező. Ebben az esetben az átlag melósnak azt szokták mondani, lehet keresni másik munkahelyet. Nektek is. Legkésőbb jövőre. Nem lesz könnyű, mert léhűtőkre sehol sincs szükség - fogalmazott Jakab.

A tegnapi ülésnapon egyébként Kövér László már akkor megfenyegette a jobbikos politikust, mikor még meg sem szólalt. Most új "módszert" találtak ki Orbánék, ami nem lesz kirívó, hiszen dolgzini eddig se sokat dolgoztak.