Íme, Orbán Viktor “rendkívül fontos” bejelentése - videó

Vagy végképp fogja lett az általa teremtett alternatív valóságnak, vagy ő maga is elhiszi, amit mond. Mivel nem egy biztonságos helyen, felügyelet alatt van, hanem jelenleg egy ország miniszterelnöke, mindkét verzió meglehetősen tragikus. 

A péntek óta rejtőzködő, a durva lehallgatási botrány miatt egyáltalán nem szereplő miniszterelnök újfent hallatott magáról. 

Megvárta, míg kellő számú reakció érkezik posztjára, amiben üveges tekintettel bejelentette, hogy majd bejelent valamit, (más kérdés, hogy a bejegyzés hemzseg a nevető szmájliktől, no meg a trollkommentektől), majd jött a “bréking”: 

Nem, egyelőre nem arról beszélt, hogy kivezeti hazánkat ez EU-ból, mert már nem lehet olyan simán eltüntetni az uniós forrásokat. Nem is arról, hogy lemond a durva lehallgatási botrány miatt. 

Bejelentette, hogy Brüsszel nagyon megtámadta Magyarországot (megint) 😀, ezért, most tessék nagyon figyelni: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány. 

Az öt kérdésből álló szavazás természetesen megint annyira egybites, mint a nemzeti “manipulációs ívek” esetében, és legalább annyira felesleges is. Persze, ha másra nem, adatgyűjtésre jó lesz, abban úgyis profik...