Meglehet, hogy Jakab Péter egy életre elvette Szentkirályi Alexandra kedvét a posztolástól

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje úgy leoltotta a kormányszóvivőt, hogy nem biztos, hogy akar majd még egyszer 15 kilós görögdinnyével pózolni. Már csak azért sem, mert Jakab Péter hozzászólása a fotója alatt kétszer annyi lájkot kapott, mint Szentkirályi Alexandra vigyora.

A Fidesz és lakájmédiája megint nem bírta ki, hogy ne fűzzön kommentárt ahhoz, hogy Jakab Péter mit eszik. Szombaton a legaljakommunikációjuk épp azt szülte meg, hogy a Jobbik elnöke "kifogásolja az árakat", mégis megengedi magamnak azt a luxust, hogy megegyen egy szelet dinnyét.

Kedves fideszes ficsúrok. Ha már azon nem háborodtok fel, hogy Kövér elvtárs 135 millióért vesz 8 szőnyeget, Lölő meg 150 millióért gyémántgyűrűt az új asszonynak, azon se döbbenjetek meg, hogy én megeszek egy cikk dinnyét. Azon viszont megdöbbenhetnétek, hogy ebben az országban lassan luxus a zöldség meg a gyümölcs, olyan mértékű a drágulás - reagálta erre Jakab.

A Jelek szerint ráadásul Szentkirályi Alexandra sokkal inkább luxusban él, ő ugyanis ezt tette ki a Facebookra vasárnap délután:

A poszt legjobb része azonban nem is a szekunder szégyen kép lett, hanem az, amit Jakab Péter kommentelt hozzá.

És mit szól az elszabaduló árakhoz, szóvivő asszony? Mert a gyümölcsöt sokan szeretik, csak egyre kevesebben engedhetik meg maguknak.

Ez a mondat több lájkot kapott, mint a kormányszóvivő posztja. Még az is előfordulhat akkor, hogy nem Jakab Péter dinnyeevése a legégetőbb probléma az országban.