Azért jó hír is akad: Visszatérhet a képernyőre az operatív törzs!

Sokan tönkrementek azért, mert a kormány nem nyújtott nekik valós segítséget számukra válsághelyzetben, az alacsony bérek, nyugdíjak pedig az ország jelentős részét fojtogatják, a kórházak vagy éppen az oktatás lesújtó állapotáról nem is beszélve. De azért van minek örülni! 

A Magyarhang úgy értesült, hogy az operatív törzs Müller Cecília vezetésével visszatérhet a közmédia képernyőjére, hogy nélkülözhetetlen tanácsokkal lássa el a magyarokat és beszámoljon a hazai járványhelyzetről. 

Vajon Müllerék visszatérése egy negyedik hullám érkezését is jelenti? Nem tudni, mindenesetre a vírus és a korlátozások éppen a nyár végeztével, a NERcegek és NERcegnők, no meg a luxusjachtok és repülőgépek hazaérkezésével következtek be korábban. 

Egy biztos, Müller Cecília visszatérésével garantáltan nem maradunk elengedhetetlen, életbevágó tanácsok és információk nélkül, ki ne emlékezne például arra, amikor a nemzet nyunyókája azt mondta

Arra kérem önöket, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy megfertőződjenek. 

De többek között kitörölhetetlen a babák szellőztetéséről, vagy éppen a tojás hipozásáról szóló elmélete mellett az is, amikor a járvány közepén arra bíztatta az egészséges embereket, hogy ne hordjanak maszkot, majd törölte az erről szóló bejegyzését. A járvány elleni küzdelemben nem sok haszna volt, de legalább könnyet csalt az emberek szemébe, kinek azért, mert annyira nevetett a megnyilvánulásain, kinek pedig azért, mert kínjában már sírt a kormány "szakértőjének" szekunder szégyent kiváltó performanszain.