Továbbra is propagandalevelek küldésére használják Orbánék az oltási regisztrációt

A közel 6 milliós adatbázis nem jön rosszul a választás előtt.

Bizonyára sokan emlékeznek, hogy az oltási regisztrációt követően Orbán Viktor és kormánya járványkezeléssel kapcsolatos propagandacuccokkal kezdte bombázni az állampolgárok postafiókját. Aki oltást kért, annak kérnie kellett mellé Orbán Viktor üzeneteit is.

A levelek "Kormányzati Tájékoztatási Központ" feladótól érkeztek és az [email protected] címről. Igaz, tájékoztató jellegük nem igazán volt, agymosásra törekvés már annál inkább.

Október 9-én aztán gondoskodó kormányunk elérkezettnek látta az időt, hogy "Kormányzati Tájékoztatási Központ" nevet Orbán Viktorra cseréljék. Így aztán az oltásra regisztráltak magától a Vezértől kaptak levelet szombaton, ha kérték, ha nem.

A "tájékoztatás" célja ezúttal az volt, hogy közöljék: Magyarország virágkorát éli, és ebben az országban mindenki csak gyarapodhat, szerető Viktorunk pedig mindenkinek ott segít, ahol tud.

Ha valaki véletlenül nem kapott ebből a szeretetből, a levelet itt elolvashatja, vigyázat, szívszorító!

"Tisztelt Honfitársam!


A járvány utáni életről szóló nemzeti konzultációban több mint 1,4 millióan mondták el véleményüket. Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam azokról a döntésekről, amelyeket a konzultáció eredményei alapján hoztunk.

A hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbítottuk

A gyermeket várók és nevelők, a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak ezután is élhetnek a lehetőséggel, mint ahogy azok a vállalkozások és magánszemélyek is, akiknek jelentősen csökkent a jövedelmük az előző évhez képest.

Döntöttünk a családi adóvisszatérítésről

Jövő februárban a gyermeket nevelő szülőknek visszatérítjük a 2021-ben befizetett jövedelemadójukat az átlagbér adószintjéig. Ez közel kétmillió honfitársunk életében jelent érzékelhető segítséget.

Támogatjuk idős honfitársainkat

A nyugdíjasok idén minden korábbinál nagyobb összegű, 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapnak. Emellett jövő februárban folytatódik a 13. havi nyugdíj visszaépítése is.

Folytatjuk az adócsökkentés politikáját

Tárgyalunk a munkaadók és a munkavállalók képviselőivel a minimálbér 200 ezer forintra emeléséről, és az ehhez szükséges adócsökkentésről. A fiatalabb korosztályok is számíthatnak a kormány támogatására: január 1-től a 25 év alatti fiataloknak nem kell majd jövedelemadót fizetniük.

A magyar gazdaság teljesítménye Európában az elsők között haladta meg a járvány előtti szintet. Döntéseink nyomán a gazdaság újraindítását minden magyar ember érezni fogja.

Nekünk továbbra is Magyarország az első!


Tisztelettel:

Orbán Viktor
miniszterelnök"