A kormány izomból tolja az orosz hátterű széljobbot

A kormány izomból tolja az orosz hátterű széljobbot
Fotó: zsurpubi.hu

Putyin motorosai után megérkeztek kiscserkészei. Viktor ismét földig hajolt a Cár előtt és hosszan, melegen csókolta cipőjét. Az ország vezetése ugyanis két dologban nem ismer határt: a lopásban és a keleti diktátorok kegyeinek keresésében. Keletről újabb igény érkezett: mivel a Jobbik világossá tette európai elkötelezettségét, importálni kell helyette egy új „radikalizmust”.

Ebben a szegmensben azonban nagy a verseny, a szakértők úgy látták: az új brandnek karakteresen szélsőségesnek kell lennie. Így esett az oroszok és a narancsosok választása erre a félkegyelmű pázmányos gyerekre. El is készült az első átütő PR interjú a Pravdában. Miért pont László Balázs? Fiatal, zavaros tekintetű, szókincse szűk, és rettentően ambiciózus. A Fidesz vezérkar meglátta benne egykori önmagát.

Erőteljes megfelelési kényszere folytán ideális kreatúra lehet: körbe is pakolták renegát jobbikosokkal, meg mindenféle alja néppel, akik a márka védjegyei lehetnek.

Mostantól a választásokig korlátlan nyilvánosságot fog élvezni, de az elvárás egyértelmű:

László Balázsnak a Fidesz troglodita ideológiáját kell szajkóznia a létező legprimitívebb stílusban.

Az akció azonban kicsit elhamarkodott volt. Rogán Tóni nem tájékozódott kellőképpen mielőtt felemelte ezt a senkit: a kicsike sajnos eléggé ostoba: tegnapelőtt nyilas volttegnap konzervatív, ma putyinista szélsőjobboldali.

Tóni! Aggódunk Érted! Mi lesz holnap…?

Mostantól figyelünk…