A férfias Orbán Viktor a hétvégén férfiasan leölt egy disznót, hátha valaki elfelejtette volna, hogy ő FÉRFI

Már-már putyini férfiasság árad a kormányfő hétvégi disznóvágásának megörökített pillanataiból.

Egy ideje tudjuk, hogy a fitnesz-életmód nem pálya a kormánypárti oldalon, még azokban a körökben sem, melynek prominens tagjai sportszövetségek élén pöffeszkedve osztják a közpénzt ide-oda. Sokszor megmutatták a nemzetmentőt játszó honatyák, hogy a Havanna-lakótelep diszkontáruháza előtt „vodka ízű” kőműves actimelt fogyasztó brigád is lehengerlőbb stílusikonokat tud felmutatni, mint a Polgári (!) Szövetség.

Azt hihettük talán egykor, hogy a posztmunkásőr suttyóság csak a külsőségekben vált a „fiatal demokraták” sajátjává, de ez nem igaz. A VEZÉR ugyanis rendre gondoskodik róla, hogy a politikainak szánt kommunikáció is felzárkózzon a zsíros sörhasak, a pörköltszafsztos bajszok, a szalonnaszagú mancsok és az asszonyságok mellé sáros bakanccsal bemászó emberszabásúak világához. Oda, ahol a pálinka alapvető élelmiszer.

Ez az a világ, ahol „kisújszállási asszonyság” fejleszt vakcinát. Még jó, hogy végül azért lett valami haszna, ha már csak egyszer teljesíitette be korábban a női princípiumot és külföldre emigrált. Meg az a világ, ahol a miniszterelnök nőügyekkel nem foglalkozik, arra ott vannak a Novák Katalinok és Kovács Ákosok, akik szülésre ösztönöznek úgy, hogy közben megértetik, miért nem kell a nőknek annyit keresni, mint a férfiaknak. Hiszen nekik nem az a dolguk.

A FÉRFINEK viszont, aki Orbán Viktor, az, hogy embernagyságú sonkákat szegjen, hisz a FÉRFI bendője akkor az igazi, ha tele van, kovászos uborkát vigyen a kormányülésekre és helyrerakja a sokat pofázó asszonyságokat a parlamentben, hiszen lényükből adódóan eleve nem ott lenne a helyük, hanem a konyhában. És ha a FÉRFINEK úgy tartja kedve, trottyos gatyában megy az EU-csúcsra és gyűrött libafos ingben a polgári piknikre. Ettől ugynais FÉRFIASABB, mint bárki. Ha pedig még egy tepertős zsíroskenyeret is elmajszol Strasbourgban, kapásból négy Ursula von der Leyent hajlít az oldalbordájából.

Szóval, a FÉRFI most disznót ölt. A szekértábor pedig elalélt a nyers férfierőtől: Ippon. A libsik ilyet nem tudnak.