Öröm és bódottá: Orbán Viktor 59. születésnapján hálaadó szentmisét tartanak

Tudod, mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni.

Születésnapján imádkoznak a magyar miniszterelnökért és a népért. Elsőként (legalábbis nyilvánosan) a miniszterelnök 50. születésnapja alkalmából szerveztek hasonlót. Ezúttal a néhai Szentmihályi Szabó Péter költő, műfordító özvegye tett közzé felhívást, amely szerint május 31-én, Orbán Viktor 59. születésnapján ismét tartanak hálaadó szentmisét „hazánkért, népünkért, vezetőinkért” - vette észre a 24.hu.

Tehát jegyezze fel mindenki a mai, szent napot: május 31-én, Orbán Viktor 59. születésnapján hálaadó szentmisét tartanak „hazánkért, népünkért, vezetőinkért”.

Íme a felhívás:

A Belvárosi Nagytemplomban dr. Osztie Zoltán plébános, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének volt elnöke celebrálja a szentmisét. Igen, ő az, aki a HírTV adásában buzizott velőseket, és veregette meg verbálisan Novák Előd hátát. De volt olyan is, hogy csak simán terroristának nevezte az "LMBTQ-lobbi embereit".

A szentmisével kapcsolatban érdemes felidézni, mit mondott Orbán Viktorról Hofi Géza évtizedekkel ezelőtt. Ma legalább olyan aktuális.