Orbán haverja vagy? Tiéd a biznisz!

A 370 millió több, mint a 300 millió, de nem Magyarországon. Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán és Mészáros kapcsolata már csak ekképpen jellemezhető: túl a barátságon.

Az együgyű oligarcha ugyanis olyan tempóban gyűjti az ingatlanokat, zsebel be egyéb gázos projekteket, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. A 24.hu írt a legújabb Mészáros köréhez köthető ügyletről, a balatonakali Strand kemping meglehetősen furcsa adásvételéről.

Itt kezdődik ennek a hazánkban játszódó bizarr mesének egy újabb fejezete. A felszámoló tavaly már megpróbálta értékesíteni a 370 millió forintra kiírt területet, de mivel „csak” egy 333 milliós ajánlat érkezett, nem ütötték nyélbe az üzletet. Idén ismét nekifutottak, ráadásul újabb területet csatoltak a kiíráshoz, az irányár így 817 millióra emelkedett, januárban érkezett is egy 370 milliós érdeklődő, azonban az ő ajánlatát sem fogadták el.

Egy váratlan, hazánkban mégsem túl ritkán bekövetkező mesebeli fordulatnak köszönhetően a márciusi kiírásra érkező 300 milliós ajánlat láttán aztán azonnal egymás tenyerébe csaptak az elégedett felek. Ez ám a happy end!

170301

A büszke nyertes pedig nem más, mint egy Seychelle-szigeteki cég, a DENTHOLM CORP. A vezetője bizonyos Linczényi Aladin Ádám, ő a Konzum Nyrt. igazgatósági tagja. A tulajdonos pedig a BLT Ingatlan Kft., a Konzum Nyrt. közvetett érdekeltségébe tartozó BLT Group Zrt. leányvállalata.

Ebből pedig könnyen kitalálható, hogy a történetben ki a varázserővel bíró dzsinn. Ha azonban Mészárosék köreiben ismerik a történetet - Lőrinc szellemi kapacitását látva könnyen lehet, hogy reggelente a bögréjéből meleg kakaót szürcsölgetve még a mai napig hasonló műsorokra ébred -, akkor tudhatják, hogy a varázsszőnyeg néha megmakacsolja magát, és lezuhan. 

A valóságban pedig k.rva nagy lesz a becsapódás!