Tudta? „A székely szarta a magyart” – üzenet Gizi nénitől, egy erdélyi nyugdíjastól

B. Gizella reggel felébredt, és mint szokott lenni, kisétált a tornácra. Beleszippantott a levegőbe, a finom, illatos júliusi levegőbe és érezte, hogy ma is szép napra ébredtünk. Kakas kukorékolt a baromfiudvarban és fecskék szálltak a fészkükbe a napos, tiszta reggelen. Mi baj is lehetne, hiszen Orbán Viktor a miniszterelnök, és ő, Gizi néni bizony el is megy szavazni. „El én, s akkor mi van?”- vitatkozott, csak úgy magában, a démonaival. „Olyan szépen beszélt Viktorunk, azt a drogos cafka fattyát meg jól megrángatták, megérdemelte, hogy dögöljön meg a Soros-bérenc!”

Valahogy így tudom elképzelni B. Gizella sepsiszentgyörgyi nyugdíjas, az egyszerűség kedvéért hívjuk csak Gizi néninek, gondolatait azon a napon, amikor vitába keveredve megírta a véleményét az anyaországi magyarokról.

Szívesen, Gizi néni, számunkra a megtiszteltetés, nekünk kellemetlen és mi kérünk elnézést! Éppen ebben bízva adtuk meg az állampolgárságot magácskának. Ezekért a kedves sorokért.

Köszönettel, a bozgorok 

Mellesleg Gizi néni olyan szellemi szinten van jelenleg, mint alább látható. Semmi különös, csak egy átlag Fidesz-szavazó.