Leslie Mandokit 1,4 milliárddal támogatja a kormány

Leslie Mandokit 1,4 milliárddal támogatja a kormány

Vagyis nem őt, hanem a turnéját természetesen. Ezzel pedig szerinte nincs semmi gond, hiszen őt amúgy sem érdekli a pénz.

Ezt a summát az európai turnéjára kapta a Németországban élő zenész a kormánytól, mégpedig az 56-os emlékév részeként.

A Schmidt Mária tulajdonában lévő Figyelőnek adott interjúban Leslie kifejtette, hogy a kormány nem őt támogatja, hanem azokat  a projekteket, amikben ő művészként részt vesz. Ezek a „projektek” pedig szerinte annyira színvonalasak, hogy nagymértékben hozzájárulnak Magyarország jó hírnevéhez. Egyébként is, ha valaki, akkor ő aztán fittyet hány az anyagiakra.

Az interjúban arról is beszélt, hogy igazi „pesti srácnak” vallja magát, aki folyamatosan utazik a világban, de bázisának Münchent tartja.

Egy müncheni pesti srác. Értjük.

Természetesen a politikai vonal sem maradhatott ki a színvonalas beszélgetésből. A zenész elmondta, hogy ő már a sokadik választási kampányban vesz részt a németeknél, persze csak a maga módján, és mindig is szimpatizált Angela Merkellel. Mandoki ezt követően még mélyebbre tolta a nyelvét. Azt a Németországban tapasztalható példát méltatta, mely szerint a médiában csak egyféle hangadó vélemény van. Bezzeg, amikor magyar adókra kapcsolgat, sok ellenzéki hangot hall.

Ezzel foglalta keretbe ezt a gyönyörű interjút a Németországban élő, 1,4 milliárdos támogatást kapó „pesti srác”. Aki szeretné, hogy a magyar televíziós csatornák mindegyikén csak Orbán hangját lehessen hallani. Meglepődni azért nem fogunk, hiszen nagyon úgy tűnik, kölcsönös a szimpátia a politizáló Leslie és országunk "vezére" között.

Így mulatott Orbán és felesége Mandoki koncertjén. Itt éppen Charlie-ra tette zsebre a kezét Viktor.

Nos, kedves Mandoki „nemérdekelapénz” úr! Javasolnánk egy, az igényeihez még inkább illeszkedő országot, melyet utazgatásai során akár hosszabb időre is célszerű meglátogatnia, a Kedves Vezér ott is nagyon szereti a hűséges alattvalókat. Az úticél tehát: Észak-Korea.