Másfél milliárdért csúszkálhatunk Seszták városában

Másfél milliárdért csúszkálhatunk Seszták városában
A kisvárdai várfürdő
Fotó: mfor.hu

Amennyiben megvalósulnak a fejlesztések, ennyibe fog kerülni az a csúszdapark, amit a fejlesztési miniszter városában, Kisvárdán terveznek építeni - tudta meg az mfor.hu. Kihasználatlan kisvasút, felesleges stadionok, most pedig éppen egy csúszdapark.

Ha a sorokat olvasva arról lenne szó, hogy mondjuk három óvodás, Mikike, Viktorka, és Lőlőke játszik valamiféle társasjátékkal, ahol minden ésszerűséget félretéve, akár komolytalan dolgokra is költhetnénk egy ország vagyonát, akkor az ember csak mosolyogna ezen az egészen.

Ezzel szemben a kőkemény magyar valóság az, hogy a miniszterelnök, a miniszterei, vagy éppen rokonai nem egy társasjátékkal, hanem velünk játszadoznak, miközben a már közhelyesnek tűnő, de valóban meghatározó szférák romokban hevernek.

De ha már társasjáték, akkor bő fél év múlva gazdálkodjunk okosan! Mégpedig az egyetlen szavazatunkkal, hogy forduljon a szerencse, és a mai simlis játékosok minden jövőbeni körből kimaradjanak. Különben olyan mélyre fogunk csúszni, ahonnan már lehetetlen visszakapaszkodni.