Balog Zozó felpöröghet, újabb "álhír": Patkány pottyant egy ápoló elé a Merényi Kórházban

Bréking: újabb felháborító, reakciós propaganda-terjesztés, ellenzéki hisztéria-keltés, álhír! Már megint azt hazudják ezek a demokratikus rendszer megdöntésére készülő sorosbérenc-simicskacsikcsa-külföldi ügynökök, hogy Magyarország nem erős és büszke, és nem világszínvonalú az egészségügy! Azonnal kérjenek bocsánatot!

Egészen elképesztően álságos annak a feltételezése, hogy igaz lehet a hír, miszerint a Merényi Gusztáv Kórház dolgozói az RTL Klubnak név nélkül nyilatkozva azt mondták, hogy hónapok óta patkányok vannak az álmennyezetben a gerontológián, és a vezetőség nem csinál semmit.

Micsoda fizetett migránssimogatónak kell lenni ahhoz, hogy valaki olyat mondjon, hogy az étkezőben az álmennyezet leszakadt, és az egyik ápoló elé pottyant egy patkány. Az pedig már a pofátlanság csimborasszója, hogy annak ellenére, hogy az RTL nem forgathatott az intézményben, mégis bementek. Mit képzelnek!!!??? Ráadásul a riporternek még van képe azt hazudni, hogy tényleg orrfacsaró bűz van a zárt részlegnél, és foltos a mennyezet.

Nem térünk magunkhoz! Azonnal, de most rögtön kérjenek bocsánatot! És ne csak a kórház dolgozóitól, hanem a nyugdíjasoktól is!