A kvótaper megint csak porhintés, műbalhé: A Fidesz eddig közel 20 ezer migránst telepített be

A hét vezető híre, hogy az Európai Bíróság elutasította Magyarország és Szlovákia keresetét, azaz hazánk elbukta az ún. kvótapert. Ennek értelmében be kell(ene) fogadnunk 1294 menekültet.

OrbanRohogos_comicstyle

Na, ezen aztán megy a purparlé szerda óta. A Fidesz agya, Kósa Lajos rövidre zárta a témát és azt mondta: a Soros-terv végrehajtás alatt van, az Unió Soros kottájából játszik stb.

Szijjártó Péter külügyminiszter közölte, az „igazi csata most kezdődik el”.

Trócsányi igazságügyminiszter is rátromfolt Szijjártó kijelentéseire, ő megerősítette, hogy jogi csatározásokat fogunk folytatni, és minden létező jogorvoslati lehetőséget igénybe fogunk venni.

Mindent meg fognak tenni tehát, hogy megvédjék az országot.

Ühüm.

Mielőtt elégedetten csettintenénk e szavak hallatán, vagy köpnénk egyet e szavak hallatán, azért gondoljuk már végig kicsit, kinek is kedvez ez a döntés. Nem azon kell leragadni, hogy be kell engednünk 1294 embert, és az anyja valagát az Európai Uniónak! 1294 ember szétszórva az országban gyakorlatilag láthatatlan. Miközben a 2012 óta virágzó letelepedési-kötvény biznisz legalább húszezer embert engedett be ellenőrizetlenül az országba, milliárdokkal kitömve Rogán körének zsebét. Nézzünk csak körül Budapesten: kinek épülnek számolatlanul, minden sarkon a lakóparkok, mikor már alig van itthon munkaképes és tevékeny család?   

A kvótaper megint csak terelés, porhintés, műbalhé. Az Unió és a magyar kormány közös színjátéka.

Hisz ki az, akinek az ilyen döntések úgy kellenek, mint egy falat kenyér? Hát Orbán! Meg a Fidesz, ez az egész hipokrita, álszent banda.

Ők azok, akik minden kegyetlen és sajnálatos terrortámadás után mélyebbre tolják a megfélemlítés gázpedálját. Ők azok, akik minden, déli határnál gombászó anyókát három napig mutogatnak a királyi tévén mint potenciális terroristát.

Ők azok, akik az ilyen, kvótaperbuktához hasonló európai döntések után ökölbe szorított kézzel tartanak sajtótájékoztatót, ám a paraván mögött pezsgőt pukkantanak: - Nesze, hülyék, zabáljátok a propagandát! Erre iszunk!

Röhögnek rajtunk, választókon, mert el sem hiszik, hogy ez ennyire könnyen megy. Keresik a kandikamerát, mert az nem lehet, hogy ennek a népnek évek óta elég az, hogy muszlim invázióval riogatnak. A hírek szerint erre lesz felfűzve a választási kampány is: a migráns, a terrorista, a kerítést bontani akaró ellenzék, a Soros-terv meg a démoni Brüsszel. Sőt, emelik a tétet is: már előre belengetik az utcai zavargásokat, a polgárháborús állapotokat, mert benne van a forgatókönyvben. Ők fognak feszültséget generálni, ők fognak a választások előtt olyan dolgokat végrehajtani, melyekkel tovább lehet erősíteni a rettegést. Ne legyenek illúzióink: nem ördögtől (pontosabban pont az ördögtől) való feltételezések ezek.

Szóval: jajveszékeljünk csak tovább, háborodjunk fel az EU magyarellenes döntésein – minden egyes dühmorzsával tovább hízlaljuk a kisgömböcöt!

Juncker és Orbán együtt röhögnek rajtunk. Majd’ megszakadnak! Meg is érdemeljük.