Ne hablatyoljunk, beszéljünk az Orbán-tervről!

Ne hablatyoljunk, beszéljünk a Soros-tervről! – förmedt rá a Fidesz által megkoreografált színjátékban „vitapartnerére”, az MSZP-s Molnár Zsoltra Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. Persze Molnár Zsolt véleményünk szerint kb. annyira szocialista, mint mondjuk Semjén Zsolt. Az MSZP pedig már régen nem a baloldal legerősebb magyarországi pártja.

A minap például nagyon meglepődtem, amikor a Népszava honlapján a közelgő „terrorházas” Orbán-beszédre invitált egy felugró ablakban megjelenített hirdetés. Ez a kép szimbolikusan mutatja, hogy micsoda rákosista-tempó folyik ma a magyar közéletben. De ne hablatyoljunk, beszéljünk az Orbán-tervről!

Orbán terve ugyanis az, hogy a zsigeri félelmekre építve, migránsokkal riogatva a választópolgárokat, a magyar vizuális térbe Soros György arcát ellenségképét felvetítve, a már jól ismert bolsevik propaganda receptjével magához láncolja a hatalmat. Orbán és bűntársai az összeharácsolt pénzeket - amelyek persze szerintük elveszítették közpénz jellegüket - a saját „permanens forradalmukra” nem sajnálva próbálják a hatalmukat konzerválni a végtelenségig, de legalább örökre.

Orbán és a pártcsicskák - mint a nagyeszű Németh Szilárd, a debreceni géniuszként világító Kósa Lajos, a szégyellt és dugdosott, de túl sokat tudó Rogán Tóni, a koronaőrből médiamágnássá "csövesedett" Habony Árpi vagy éppen a kaszinótojás-fejű, közpénznyelő Andy Vajna, és még sorolhatnánk naphosszat a további „polgári” szereplőket - milliárdokat nyomnak bele a nép hülyítésébe, hiszen tudják, hogy olyan szintre süllyedtek, amikor egy vesztes választás után még Polt Péter sem tudja őket megvédeni.

Orbán persze mindent megtesz a Jobbik és az új baloldali pártok összeugrasztásának érdekében, hiszen még a legkisebb esélyét sem szeretné megadni egy esetleges ellenzéki választási együttműködésnek. Orbán terve pedig nem más mint a szavazóit megtartani, és ha kell, milliárdokat allokálva a célra, elvonszolni őket áprilisban a választóurnákhoz.

Ne hagyjuk szó nélkül!