Semjén lassan átveszi Kósától a legostobább politikus címet

Médiamunkásként elég keserű érzés azzal szembesülni, hogy már nincsenek szavaid adott helyzetekre, elfogytak a kifejezések, minden leütött karakter teljesen hiábavaló, mert akármilyen változatos is a szókincsed, nem tudod visszaadni, amit érzel.

Arab_Semjenes_comicstyle

Az elmúlt hét évben a kormány megnyilvánulásaival, tevékenységével, intézkedéseivel kapcsolatban jó párszor éreztem már, hogy ennél nincs lejjebb, ennél nincs kifejezhetetlenebb és dühítőbb érzés, de mégis írni kell róla, mert az embereknek tudniuk kell a szemétségekről.

A Soros-tervről szóló, nemzeti konzultációnak hazudott esztelen pénzszórás is felháborító volt, ahogy fájdalmasan alacsony szintű az erre ráépített kormányzati roadshow is. A fideszes nagykutyákat is hadrendbe állító, „felvilágosító” lakossági fórumok annyi hazugsággal és csúsztatással vannak tele, hogy ha ellenzéki politikus lennék, szarrá perelném az előadókat is meg a Fideszt is.

De nem csak hazudnak, hülyeséget is beszélnek a kormány megmondóemberei. Mint például Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki lassan átveszi a felfelé buktatott Kósa Lajostól a legostobább politikus címét.

Történt, hogy a napokban ez a jó ember Zalaegerszegen ajánlotta magát a népnek, mint a megmentők seregének tekintélyes tagja. Ám az oktondi Magyar Nemzet riportere a fórum végén – valószínűleg tökéletesen eltelve már Sorossal meg a migrációval – próbálta Semjéntől megtudni, mit gondol a közéletet hetek óta tematizáló szexuális zaklatások ügyéről és a kormány tervez-e valamiféle felvilágosító kampányt azért, hogy kevesebb visszaélés történjen a jövőben.

Ám Semjén Zsoltot teljesen egydimenziósra csiszolta a valósággal semmilyen viszonyt nem ápoló politikai mátrix:  

„Ez mind nagyon szép és kegyes dolog, és mi természetesen minden ilyen szép és kegyes dolgot támogatunk, de az a helyzet, hogy ezek majd el fognak törpülni amellett, amikor majd iszlám tömegek lesznek itt, és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek. Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni, s azt akarjuk, hogy egy nő, nőként élhessen és járhasson miniszoknyában és kendő nélkül és – hogy mondjam – szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk, és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében, a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élniük a nőknek. Tehát ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogyha ő szabadon, nőként akar élni, akkor az a legfontosabb, hogy az illegális migráció ne fenyegesse őket - hadoválta bele a világba a viceminiszterelnök, s mosolygott hozzá.”

Már-már patologikus, ahogy mindent Sorosra meg a migránsokra vezetnek vissza.

- „Amikor majd iszlám tömegek lesznek itt…” – mondja Semjén.

Szóval lesznek?

Hiába a kerítés, hiába a konzultáció, hiába a hazugságokra építő lakossági fórumok, a nyugdíjasok hergelése, a szimpatizánsok hülyére vétele, „lesznek itt iszlám tömegek”?

Szóval mégsem véd meg bennünket az illegális migrációtól Zsolti meg Viktor meg az összes többi handabanda-tag. Akkor nekünk kell megvédeni magunkat. Legfőképpen tőlük.