Karcagon a Lungo Drom a TV2-vel és az Echo TV-vel együtt szaladt be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe

Hiperkellemetlen élmény lehetett ilyen mélyre és ilyen nagy sebességgel beszaladni a f@szerdő közepébe, a Lungo Drom, a TV2 és az Echo TV számára mégsem visszataszítóak ezek a sokszor megélt tapasztalások.

A Jobbik és a párt miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor szerdán szervezett egy rendezvényt Karcag szépkorú lakóinak, aminek a Fidesz láthatóan nem örült. Így a habonyi pokolkonyhák fortyogó üstjeiben azt sikerült kifőzniük, hogy gyorsan összegründolnak 100-150 cigányt, a Lungo Drom pedig (a TV2 és az Echo TV „riportereinek” kíséretében) elszállítja őket az esemény helyszínére, akik majd jó nagy balhét csapnak, s utána eszméletlen nácizás söpörhet végig a Magyar Időktől kezdve a Pest Srácokon át egészen a Lokálig. Csak hát, nem így lett.

Az sem zavarta a fideszes álhírgyártókat, hogy a rendezvényre csak nyugdíjas igazolvánnyal lehetett ingyen bemenni, a fiatalabbaknak fizetni kellett volna. A romák mégis helyet foglaltak, meghallgatták az előadást, s nem az történt, amit Orbánék szerettek volna. Ők ugyanis provokáció és balhé helyett megtapsolták a Jobbik elnökét.

A kormánypárti fluffer-médiánál nagy lehetett a pánik, így a tőlük megszokott ’50-es éveket idéző hazugsággyártással igyekeztek kitámolyogni abból a bizonyos erdőből.

A hirado.hu tegnap este a következő módon tálalta az eseményeket:

"Többségében romák előtt tartott beszédet Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Lukács László országgyűlési képviselő Karcagon. Az M1 stábja nem forgathatott az eseményen. Az egyik résztvevő viszont azt mondta: a nótaest egyszer csak átváltott politikába, és „megpróbálták megvenni őket”. Elmondása szerint Vona Gábor azt kérte a romáktól, hogy szavazzanak rájuk. A Jobbik szerint provokáció történt."

A kormánypárti csinovnyikok és jó káderek arcán lévő bőr vastagságát nehéz lenne lemérni, úgyhogy csak gratuláljunk a színvonalas, a hiteles tájékoztatás alapelvét Szent Grálnak tekintő munkavégzésükhöz!

Update: Az N1TV Facebook-oldalán megjelent Vona Gábor teljes, vágatlan beszéde, amiben nincs semmi meglepő, csupán bizonyítja, hogy a köztévé megint hazudott.