Két éve még Hitler szellemében oldotta volna meg a migránskérdést a fideszes politikus

Tegnap mi is megírtuk, hogy Harkány fideszes vezetői bebiztosították a karácsonyi készülődésüket pár milliócskával. Csak úgy, mint tavaly.

Ahogy nézegettük a Baksai Endre Tamásról és Remmert Ferencről szóló korábbi híreket, mit ad Isten, belebotlottunk egy két évvel ezelőtti képernyőképbe, melyet az MSZP mentett le Remmert Ferenc Facebook-oldaláról.

Forrás: MSZP/Harkány

Ez a megosztott bejegyzés Hitler szellemében kezelné a migránskérdést, mellyel, ha csak pár pillanatig is, de Remmert is egyetértett.

Miért pár pillanatig?

Mert Harkány fideszes alpolgármestere később sietett leszögezni, hogy tévedésből(!!!) megosztott egy olyan tartalmat az oldalán, mellyel nem ért egyet, sőt, minden hasonló megnyilvánulást elítél.

Remmert2

Ühüm, értjük. Remmert valószínűleg lazán elröhögcsélt volna még a „vicces” kis poszton övéivel, ha politikai ellenfelei nem kérték volna ki maguknak és nem szólították volna lemondásra a politikust.

Többször foglalkoztunk már azzal, hogy a Fidesz, miközben szennymédiáján keresztül undorítóan mocskolja és kéri számon ellenfeleit, valójában milyen beteg lelkű rajongókkal és politikusokkal bír.

Ez a két évvel ezelőtti, harkányi „tévedés” is ennek ékes bizonyítéka.