Erős és büszke: Tanárok és szülők takarítanak az iskolában

Ismét leszakadt egy darab az Orbánék által kívülről serényen, ám már nagyon átlátszóan foltozgatott, fényezgetett, belülről valójában erősen bűzlő és rothadó díszletből.

19009913_c06b80b533a1ce95e94ec675dc710056_wm

Mondhatnánk, hogy „erős és büszke”, „virágzó”, „fejlődő”, „élhető” országunkban egy ilyen hír lassan már mindennapossá válik, legalábbis azok számára biztosan, akiknek nem narancs van az agyuk helyén. De azért ne menjünk el szó nélkül amellett a szégyenletes dolog mellett, hogy a budapesti, IX. kerületi Ferencvárosi Sport Általános Iskola és Gimnáziumban a hírek szerint már hetek óta tanárok, illetve szülők takarítják a termeket, valamint a mellékhelyiségeket, miután az utolsó takarítónő is a felmondás mellett döntött.

Az Index cikke szerint egy kellemetlen dugulás miatt még az is szóba került, hogy bezárják az intézményt addig, amíg a helyzet meg nem oldódik. Mivel a suli fenntartója a KLIK, ezért az illetékesek felvették velük a kapcsolatot.

A probléma azonban sürgős megoldás után kiáltott, így az iskola igazgatója egy értekezleten közölte is a megdöbbentő hírt a tanárokkal: takarítaniuk kell!

Hozzátette, hogy sikerült megegyeznie egy takarítócéggel, azonban ez csak január nyolcadikától jelent majd megoldást. Később több szülő is jelezte, hogy addig besegít.

Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy közelednek a választások. Ekkor pedig egy határozott mozdulattal majd szépen mi is el tudjuk távolítani az országot fertőző kórként fojtogató „dugulást”, azaz Orbán Viktort.