Farkasházy: Van annál megalázóbb, hogy olyan röhög rajtunk, akinek 400 évre börtönbe kellene vonulnia?

Farkasházy: Van annál megalázóbb, hogy olyan röhög rajtunk, akinek 400 évre börtönbe kellene vonulnia?
Farkasházy Tivadar

Farkasházy Tivadar humorista, közíró hosszú interjút adott a zoom.hu-nak, melyben pontosan elemzi a lesújtó NER-állapotokat.

A Hócipő című lap alapítója, motorja azt mondja, „(…) szent meggyőződésem, hogy Orbán kezd megháborodni. A korábbi beszédei a mostaniakhoz képest szinte gyerekmondókák. Elmegy egy szegény erdélyi faluba, és azt mondja, nekik, hogy gazdagok, mert magyarok… Hogy a magyar nép menti meg az emberiséget a gonosztól… De tudja, mi a legnagyobb baj? Hogy ezt ő már el is hiszi. Meggyőződésévé válik, hogy ő egy kiválasztott. Mátyás király nem mert ilyet állítani magáról."

Farkasházy szerint a miniszterelnök elszabadult hajóágyú, a stadionjaival, a strómanjaival, az eszelős Matolcsyval és a lakájsajtóval együtt. A publicista felhívja a figyelmet arra, nem normális állapot az, ha a fideszesek csak röhögnek rajtunk. Nem normális helyzet az, ha Mészáros Lőrincnek minden nyilatkozatánál nevetésre áll a szája.

„Van annál megalázóbb, hogy olyan röhög rajtunk, akinek 400 évre börtönbe kellene vonulnia?” – teszi fel a kérdést.

Farkasházy is hangsúlyozza, csak akkor van esély 2018-ban, ha két alternatíva marad: a Fidesz – mert az ugye, marad – és egy másik, aki nem a Fidesz, aki lehet a Jobbik is, csak legyen más. Így verhető meg az idő előrehaladtával egyre súlyosabb állapotba kerülő Orbán.

A teljes interjút ITT olvashatja.