Kósa Lali titkolja, miből vett imádott felesége egy 120 milliós céget

Kósa Lali titkolja, miből vett imádott felesége egy 120 milliós céget

A vállalhatatlansága miatt parkolópályára állított Kósa, magát több területen is kipróbáló félesége tavasszal vásárolt meg egy bevétellel nem, 120 millió forintos tőkével viszont rendelkező céget.

Lallert a HírTV most arról kérdezte, hogy az asszonynak honnan volt ennyi pénze. Kósa azonnal hárított, mondván felesége nem közszereplő, ezért senkinek semmi köze ahhoz, miből, vagy éppen mennyiért vesz céget.

Ez az ügy nyilván már eddig is meglehetősen kínos, azonban a szokásos, simlis fideszes ügyleteket körülvevő, „váratlan” fordulat ebből a történetből sem maradhat ki:

Kósáné Fiák Istvántól vette a cégét, aki történetesen elnökségi tag a nőügyekkel láthatóan nem foglalkozó Kósa Lajos által vezetett korcsolyaszövetségben, ráadásul érintett egyéb, Lallerhez kapcsolható ügyletekben is.

Hát nem furcsa? Megint egy elképesztő egybeesés. Micsoda véletlen!

Újabb hírek szerint, bár a 6 millióval bejegyzett cég később 56, majd 139 millióra hízott, ezek a későbbi történések nem számítottak bele a jegyzett tőkébe, ezért az értéke papíron csak 6 millió forint. Valószínűleg ennyiért is adta el Fiák Kósa feleségének.

Az ügy nem kicsit zavaros...Bár semmin sem szabad csodálkoznunk egy országban, ahol egy vizes vb hónapokkal az esemény végét követően is képes 100 milliókkal drágulni.