Diktatúra level 999: Sorossal csak a Fidesz riogathat, különben jönnek a kidobóemberek - Videó!

A Szita Károly fideszes politikus által összehívott polgármesterek Soros-ellenes összejövetelére mentek el a momentumosok és sorosos papírálarcban „riogatták” a Soros Györgytől hivatalból is rettegő fideszes polgármestereket. Egészen addig tartott a gerillaakció, ameddig meg nem jelentek a biztonsági emberek. Ők pedig szakszerűnek nem igazán nevezhető „intézkedéssel” tessékelték ki a fiatalokat.

Az a Szita Károly volt a házigazdája a rendezvénynek, aki az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltár kartonjai szerint komoly besúgói múlttal rendelkezik. A ma már fideszes Szita Károly, a Kádár-rendszerben Krakus Péter fedőnéven rendszeresen és lelkesen jelentett tartótisztjének és működött együtt a szolgálatokkal.

Krakus Péter 1989-ig tartó aktív időszakában a dossziéban fellelhető adatok szerint több mint 100 alkalommal találkozott tartótisztjével. Szita egyébként - többek között - rokonokról, munkatársakról, szomszédokról adott jelentéseket. Nos ez a Szita ma a Soros-ellenes polgármesterek vezetője. Hajrá Fideszország, hajrá talpnyalók!