Újabb elem bukott ki a Fidesz évek óta működtetett hazugsággyárából: 2016 augusztusa óta titkos albérletekben laknak Budapesten Orbán "migránsai"

A kormány három éve tartozó hazudozásának kártyavára lassan, de biztosan omlik össze. Naponta újabb és újabb turpisságok derülnek ki. 

Pintér minisztériuma 2016 nyara óta lakhatási támogatással segíti a bevándorlókat? 

Orbánék az elmúlt három esztendőben egyetlen szót sem szóltak az ún. Genfi Egyezményről, nem tettek különbséget határokon beszökő migráns és kopogtató oltalmazott között. Most hirtelen elkezdték magukat, a szerecsent mosdatni. 

Ám összes lódításuk visszaszáll rájuk. 

A Magyar Nemzet mai számában arról ír, hogy 2016 augusztusa (!!!) óta Budapesten már lakhatási program is van menekültek számára. Erről sem nagyon hallottunk a "hordázás", "inváziózás" közepette, ugye? 

A Belügyminisztériumhoz, tehát Pintér Sándor fennhatósága alá tartozó belugyialapok.hu portálról kiderül, hogy 2020. június 30-ig 300 menekültnek, oltalmazottnak adhatnak lakhatási támogatást a belügyminiszter utasítása szerint. 

Emlékezhetünk, Pintér Sándor nem árulta el, hol vannak ezek az emberek, mert, ahogy fogalmazott, jönnének rájuk a bérgyilkosok (sic!), de a belügyi információk szerint 300 ember biztosan Budapesten tartózkodik, az állam által biztosított lakásokban.

Ráadásul az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaiból támogatott Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), vagyis a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete 9,9 milliárd forintot kapott erre a projektre.

Ergo annak a Brüsszelnek a forrásaiból támogatják ezen emberek lakhatását, amellyel Orbán kézitusát vív folyamatosan. 

Vajon miben hazudtak még Orbánék? Kiderül.