Gusztustalan: Méhnyakrákellenes előadásra érkeztek az emberek az iskolába, kampányt csinált belőle a fideszes képviselő

Sem az egyház, sem az oktatási intézmények, sem a Parlament, sem a média, sem az egészségügy, sem az ország, sem a benne élő emberek, semmi, tényleg semmi sem szent a Fidesz gyomorforgató politikusainak.

Az ember azt gondolná, hogy nehéz fokozni azokat az embertelenül gusztustalan tetteket, amiket Orbán droidjai művelnek, de valahogyan mégis mindig sikerül, ráadásul lassan minden napra jut egy olyan esemény, amitől az ember először a fejéhez kap, majd legszívesebben a világ végére kergetné ezeket az „alakokat”.

Még január 11-én történt, hogy egészségvédelmi előadásra várták az érdeklődőket a miskolci iskolába. A program a 18. életévüket már betöltött tanulók számára volt meghirdetve, „A méhnyakrák ellen” címmel.

Ez eddig rendben is lenne, tekintettel a téma fontosságára, hiszen hazánkban évente mintegy 500 nő halálát jelentő daganatos megbetegedésért felelős a HPV vírus.

A fiatalok megdöbbenésére azonban az első előadó az a Csöbör Katalin volt, aki a Nő a Siker Alapítvány alapítója, nem mellesleg a Fidesz országgyűlési képviselője.

Facebook/Nő a Siker Alapítvány

Aki szenzációs monológjának felvezetéseként mindjárt a következő kérdéssel nyitott a méhnyakrákellenes programon:

Ki Magyarország jelenlegi köztársasági elnöke?

Majd megkérdezte azt is, hogy ki a miniszterelnök. Miután a diákok helyesen feleltek utóbbi kérdésre, Csöbör megjegyezte:

„Reméljük, még jó sokáig ő lesz!”

A gusztustalan képviselő „hölgy” Magyarországról vetített videókat a továbbiakban, majd kitért a borsod-megyei témákra is. Később lejátszotta a Bíborszél zenekar Miskolc című kampánydalát.

A méhnyakrákról továbbra sem, a Diósgyőri stadionról, és a térségben végrehajtott fejlesztésekről azonban annál többet beszélt. Végül nagyon röviden megjegyezte, hogy mennyire fontos a testmozgás, közben pedig képeket mutogatott saját magáról, ahogyan tornázik. Egészen véletlenül a fotók közé becsusszant olyan is, ahol a nem túl egészséges kinézetű gömböckével, Orbánnal fog kezet.

Ezzel be is fejezte ámokfutását. A következő előadó a diákok elmondása szerint valóban az egészségről értekezett, no nem a betegség kiváltó okairól, hanem a magyar egészségügy kiváló helyzetéről!

Nos, kedves Csöbör Katalin! Mi, önnel ellentétben viszont minden jóérzésű magyar emberhez hasonlóan azt szeretnénk, ha a csak a hatalomhoz hű emberek, az olyan zsarnokok mint Orbán, és az émelyítően ízléstelen, erkölcstelen Csöbör Katalin félék is takarodjanak! Méghozzá minél hamarabb!