Komoly dilemma: Sírjunk vagy nevessünk Karácsony Geri szánalmas vergődésén? - Videó

Nem áll szándékomban senkit sem megbántani, de ha Karácsonyhoz hasonlóan esélytelen, politikailag jelentéktelen nullvektort akarok megnevezni, akkor erősen töprengenem kell.

Bizonyára sokan a mai napig nem tudják, pontosan kiről van szó, vagy melyik pártra kell gondolni akkor, amikor Karácsony szekunder szégyent kiváltó bohóckodását követjük nyomon. Ez utóbbi dolgot sajnos kénytelenek vagyunk megtenni, hiszen ő az az ellenzéki politikus, aki hetente megmosolyogtató bizonyítékot szolgáltat arról, hogy maximum az 5-6% elérésére van reális esélye, és aki ennek ellenére, - mivel sejthetően megmondták neki, hogy ezt kell tennie -, folyamatosan hangoztatja, persze nem túl nagy meggyőződéssel, hogy ő bizony kormányváltásra készül.

Ami egyébként éppen akkor képtelenség, mint mondjuk azt gondolni, hogy Mészáros Lőrinc az eszének köszönheti sikerességét.

Szóval segítünk: a Párbeszéd Magyarországért nevű törpepárt társelnökéről van szó, akit több okból is kénytelenek vagyunk újra és újra „elővenni”: Az egyiket már említettük, újságírói szempontból rengeteg muníciót biztosít, sajnos ezek rendre nem rátermettségét, hanem éppen alkalmatlanságát bizonyítják, ennek köszönhetően nem is akad már olyan, józanul gondolkodó szavazó, aki komoly tényezőnek tartaná őt.

Karácsony bizonyára maga is szánalmasnak találja ténykedését, hiszen ő is belátta már, hogy számára ez az egész jelöltség dolog hatalmas falat, emiatt aztán ki is fakadt:

…a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem.

Látod, Geri! Ezzel maximálisan egyetértünk.

Most pedig Horn Gábor nyilatkozott nem túl hízelgően a Karácsony-jelenségről:

Geri, egy alkalommal arról beszéltél, hogy akár szórólapoznál is, ha azzal tudsz hozzájárulni Orbán leváltásához. Szerintem maradj ennél az ötletednél, mindenki jobban járna.