Újabb médiatörténeti fordulópont: Ilyet egészen biztosan soha, sehol nem láthatott még, mint amit ma produkált a Ripost

Amit a Ripost nevű papíralapú hazugsághalmaz ma címlapon hozott, azt lehetetlen írásban visszaadni, ezért csak mutatjuk:

Az Orbán-oltár építőelemmel egy polcon lévő Pesti Srácok ezzel egyidőben azt sérelmezte, hogy mi szellemileg visszamaradottnak neveztük a fideszeseket. Bár erre pont nem emlékszünk, viszont azt most bátran kijelenthetjük, hogy aki ezt a címlapot képes egyetlen tizedmásodpercig is komolyan venni, az igen, nagyon durván szellemileg visszamaradott. Retardált, fogyatékos, elmebeteg, orbánista agyhalott, kretén, megszállott tébolyult, egy két lábon járó szervilis pszichiátriai kórkép. És itt nincsenek kérdőjelek. Ez tény. A Ripost szerkesztősége is hasonló intellektussal rendelkezhet, de ők igazából azért kapják a fizetésüket (a mi pénzünkből többnyire), hogy ezt a színvonalat képviseljék.

Ennek kapcsán ajánlunk nekik még egy kiváló témát, amit hasonló módon ki lehetne elemezni.

Szerintünk a FIDESZ neve a következő módon állt össze:

- Az „F” betű egy horogkeresztből rajzolódott ki. Egyértelműen látszik, hogy hogyan módosulhatott az eredeti vonalvezetés.

- Az „I” betű teljesen egyértelmű, hogy az ISIS terrorszervezet elnevezéséből származik. Informátorok szerint a Fidesz nevében lévő „I” betűvel Orbán Viktor gyakran dicsekszik az iszlám államokban tett körútjain. A miniszterelnök bizonyítéknak szánja az „I” betűt, hogy a Fidesz, illetve személyesen ő maga is elkötelezett a muszlim vallás mellett, melyet „az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának nevezett”.

„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk” - fogalmazott, amikor a migránsválság begyűrűzésekor köszöntötte egyiptomi kollégáját.

- Nincs kérdés: a „D” mássalhangzó az NSDAP, a náci Németország politikai erejének nevéből került át a kormánypártéba. A hasonlóság tényleg elképesztő, a „D” betűt egy az egyben másolták át a FIDESZ nevébe.

- És végül az utolsó kikezdhetetlen bizonyíték arra, hogy Orbán pártja mennyi szélsőséget tartalmaz, az az, hogy az „S” betű pedig az SS rövidítéséből lett átemelve.

Elképesztő...