Elég gáz: Orbán a gázról is kamuzott

A román külügyminisztérium cáfolta Orbán kijelentését: semmit nem írtak alá a magyarokkal gázszállítás témában. Azt is elmondták, hogy nem köthetik le egyetlen ország cégei sem a Fekete-tengeren kitermelt, a két országon keresztül szállított teljes gázmennyiséget. Gázos kis ügy, ugye?

Mint az ismeretes Orbán Viktor azt állította, hogy Románia a következő években mintegy 4 milliárd köbméter gázt termel majd ki és exportál évente.

Bejelenthetem, hogy Magyarországon az orosz gázmonopólium korszaka véget ér - mondta Orbán.

A Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet arra, hogy a román külügyminisztérium csütörtöki közleményében tulajdonképpen cáfolta Orbán kijelentéseit. A Szijjártó Péter által folytatott hétfői bukaresti tárgyaláson a román külügyi tárca szerint csak az eddig ismert témák merültek föl, nem írtak alá semmilyen kétoldalú megállapodást vagy egyéb jellegű dokumentumot a témában, illetve új energetikai projektekre vonatkozóan.

Orbán már többször belefutott a nagyotmondás csapdájába a sikerpropaganda során. A fenti események pedig ismét azt bizonyítják számunkra, hogy Orbán ismét hazudott Nem kicsit, nagyon.