Ön mire tippel, mikor viszik el vezetőszáron Kovács Bélát?

Számtalan dolog történhet még a választásokig. Sokan Simicska Lajos atombombáira vártak Orbán esetleges ügynökmúltjának bizonyítása és a külföldi bankszámlák kapcsán, azonban a veszprémi vállalkozó azt nyilatkozta, hogy nem szeretne öngyilkos lenni. Ha valaki, hát Simicska pontosan tudja, hogy Orbán mire képes a hatalomért és ezek szerint bármire. Egy biztos, „KGBéla” rabosítása nem egy „szájensz fiksön” és feltehetően még az európai parlamenti választásokra is marad egy epizód.

A Kovács Béla-ügy valószínűleg a világ egyik legjobban elhúzott kémügye. Nem véletlenül.

„Ha úgy gondolják és van megfelelő mennyiségű bizonyítékuk, akkor emeljenek vádat ellenem, én nagyon szeretném már a bíróság előtt tisztázni magamat. Viszont ha nincs megfelelő mennyiségű bizonyíték, akkor kérem, fejezzük be az eljárást, ennek a továbbiakban helye nincsen” - szinte már könyörgött Kovács a Központi Nyomozó Főügyészségen történő meghallgatása előtt.

Mikulás napján végre vádat emelt a fideszes ügyészség a Jobbik európai parlamenti képviselője ellen állam elleni és költségvetést károsító, valamint közbizalom elleni bűncselekmény miatt. A három éve húzódó ügyben történt vádemelésre úgy reagált, hogy kilépett a Jobbikból.

Az a gyanúnk, hogy a választások közeledtével egyre nagyobb az esélye, hogy Kovács Bélát rabosítják és vezetőszáron fogják elvezetni az Echo TV, a TV2, a Prosti Srácok és a köztévé kameráinak jelenlétében. Kár, hogy ezen az egész színjátékon már a fél ország csak röhög…