A sokadik Fidelitas-égés: a csicskák ismét csúnyán lebőgtek! :-D

Nem megy ez gyerekek, nagyon nem megy! Persze, ha a számtalan szénné égés után nem jöttetek még rá erre, akkor már nem is fogtok. Sebaj! Azt legalább nem lehet elvitatni tőletek, hogy roppant szórakoztatóak vagytok.

Tegnap délután robbant, durrant, vagy inkább csak pukkant a „bomba”: Orbán kis csicska csapata elgáncsolta, mégpedig európai szinten a Soros-tervet! :-D :-D :-D :-D :-D

Joggal merül fel a kérdés minden gondolkodásra hajlamos és képes emberben, hogyan lehet valamit kigáncsolni, ami csak a hazug, beteg elmékben létezik? És itt van még az az aprócska tény is, hogy az alább említett határozatban sem Soros, sem hazánk nem szerepelt...

De hagyjuk is az olyan bagatell részleteket, mint a valóság, inkább szórakozzunk tovább!

A lesajnált ifjúsági szervezet közleményében olvasható, hogy az Európai Néppárt ifjúsági ülésén megszavazták a Fidelitas által benyújtott határozatot. Az egyik fő fluffer, a szervezet elnöke, Böröcz László szerint:

Soros György zászlóshajó-terve, a korlátok nélküli bevándorlás, Európa iszlamizálódásának véghezvitele ismét léket kapott, amivel megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorló országgá váljon.

Ez a dokumentum ugyanis „felszólítja az európai döntéshozó szerveket, hogy folyamatosan kísérjék kitüntetett figyelemmel a külföldről támogatott civil szervezetek munkáját.”  - tette hozzá Böröcz.

Azon kívül, hogy nevetünk egy jót a Fidelitas legújabb agymenésén, jelentéktelenségükből fakadóan nem is érdemes ennél jobban belemennünk a részletekbe.

Kanyarodjunk inkább vissza egy kicsit a valósághoz, a tényekhez:

Az egyetlen dolog, amit ezeknek a gyáva, szánalmas szolgáknak sikerült eddig kigáncsolniuk, az a saját „szervezetük”, de ezzel sincsen semmi gond, így legalább a megfelelő pózban vannak ahhoz, hogy folytathassák eddigi, széles nyelvmozgásokat igénylő, gazdájukat kényeztető tevékenységüket.

És ha már gáncsolás, április 8-án a magyar emberek túlnyomó többsége a korrupt, hazug kormányt fogja végleg elgáncsolni.

Addig is pedig röhögjön tovább Böröczön és a többi fidelitaszos csicskán: