Erre nincs gyógymód: a földművelésügyi miniszter szerint, ha a Fidesz nem állítja meg a Soros-tervet, akkor rovarokat kell ennünk!

Minden nap egyre biztosabb vagyok abban, hogy azt az ostoba hazudozást, amit a kormány emberei művelnek, nem lehet már tovább fokozni. De rendre csalódnom kell. Mindig jön egy szellemileg egészen elképesztően alacsony színvonalú propagandagránát Halász Jánostól, Orbántól, Németh Szilárdtól, vagy éppen most Fazekas Sándortól.

A helyszín Csepel, ahol gazdafórumot tartottak Fazekas Sándor és Németh Szilárd vezetésével. Aki egy kicsit is ismeri ezt a két figurát, tudja, hogy a nevük garancia arra, hogy itt bizony valami emlékezetes, valami durván agypusztító esemény van kilátásban. Az egybegyűlteknek, - talán félig telt meg a terem - nem is kellett csalódniuk.

NemethFazekas_Rovaros_comicstyle

Fazekas rengeteg zagyvaságot hordott össze, de mivel ezek egytől egyig tényleg iszonyatos ostobaságok voltak, ezért csak néhányat emelnénk ki közülük:

- 2010-ben, (természetesen addig, amíg nem jött a Megváltó, a Vezér) persze válság volt az agráriparban, mostanra azonban minden nagyon jó, a lehető legjobb, utolsókból elsők lettünk, de még ennél is sokkal jobb lesz, (blablabla...)

- a főváros mellett ott a hátország, ami megfelelő életminőséget biztosít

- Einstein agyát is meg lehet majd enni

Valamiért azonban a hallgatóság ettől sem jött igazán izgalomba, lehetséges, hogy ők is pontosan tisztában voltak a földművelésügyi miniszter szavainak nulla százalékos igazságtartalmával?

De Fazekas nem adta fel! Előhúzta az egyre szánalmasabb Fidesz egyetlen „fegyverét” és sorosozásba, migránsozásba kezdett. Most tessék figyelni:

Szerinte, akik onnan jönnek, ahol az emberek rovart esznek, azt fogják akarni, hogy ez a lehetőség itt is adott legyen a számukra. A nagy cégek pedig elmondása szerint ki fogják szolgálni ezt az igényt. Ezért (is) persze a Fidesznek kell nyernie, hiszen minden erővel meg kell akadályoznunk, hogy a jövőben szöcske salátát, vagy éppen cserebogárpörköltet kelljen fogyasztanunk.

Később természetesen a másik egysejtű, Rezsiszilárd is felszólalt, és hozta a szokásos formáját, mantrázta a tőle megszokott módon a gyenge lábakon álló propagandát.

Ami biztos: sem a Soros-tervtől, sem attól nem kell tartanunk, hogy rovarokat kell majd ennünk, attól már annál inkább, hogy marad a Fidesz, Orbán, a Fazekas, Németh Szilárd féle egysejtű kormányszolgák, a korrupció, a kivándorlás, az alacsony bérek, a rendkívül rossz állapotban lévő egészségügy, a Tiborczok, Ráhelek, Kósák, Farkas Flórik, stb…

Ja és még valami, amitől nem kell tartania sem Fazekasnak, sem Németh Szilárdnak: az agyevő bogártól. Április 8-tól azonban nagyon!