Érdemes az Orbán család tagjának lenni: a Tungsram-Schréder Zrt. 90 millióval adta olcsóban Orbán vejének a lámpákat, mint másnak

Az Európai Csalásellenes Hivatal által feltárt Tiborcz-ügyben a szervezett bűnözés vádját is megfogalmazta a korrupciós ügyek után kutató nyomozóhatóság. A jászberényi történetben azonban egy új szál is előkerült. Orbán veje ugyanis 90 millió forinttal olcsóbb ajánlattal kapta a lámpákat, mint a versenytárs, így nyilván jóval nagyobb volt a haszon is.

A 24.hu tárta fel, hogy a Tungsram-Schréder Zrt. 90 millióval adta olcsóban Orbán vejének a lámpáit, mint a konkurenciának. A korrupciós botrány jászberényi szála egészen pikáns, ugyanis az olcsóbb ajánlatot tevő cégeket végül kizárták és az Elios nyert egy 306 millió forintos ajánlattal. Nem hiába, az Orbán család egyszerűen nem tud tévedni.

Nem mellesleg a Tungsram-Schréder Zrt. és a GE Tungsram két különböző cég, semmilyen közük nincs egymáshoz. Az index.hu oldalon, a témában megjelent írásban tehát hibás a cikkben található kép.