Megkezdődtek a csalások: azt hazudta a fideszes aktivista, hogy Vona Gábornak gyűjtenek aláírásokat!

Még csak az ajánlások gyűjtésénél tartunk, de úgy tűnik, hogy már elkezdődtek a piszkos fideszes csalások. A Fidesz egyik legszánalmasabb és legröhejesebb jelöltjének, a törökszentmiklósi Boldog Istvánnak valószínűleg az anyaországi fiatalok már nem, az Erdélyből importált fiatalok azonban annál szervezettebben gyűjtik az aláírásokat. Feltehetően nem helyi sajátosságról, hanem országos szinten megszervezett csapatok mozgatásáról van szó és nem egyedi esettel találkozott a HírTV riportere. Boldog István azonnal a Minority SafePack polgári kezdeményezéssel alibizett.

Az alábbi videón jól látható, hogy a HírTV riportere éppen a Mezőtúron ajánlásokat gyűjtő erdélyi aktivistákat kisbuszokkal elszállítani készülő személynek tesz fel kérdéseket, amikor is hirtelen megjelenik az aktivisták egyik vezetője, aki többször megismétli a sokat sejtető kérdést: „Izraelben vagyunk?”. Az ismeretlen férfi ezután megfogja, illetve inzultálja a riportert, majd azt mondja: „Vona Gábor barátja vagyok. Vona Gábornak gyüjcsük (sic!) az aláírásokat”

Vona Gábornak? Akkor miért van fideszes mellény az aktivistákon? – kérdez vissza jogosan a riporter.

Azonban erre a kérdésre már nem érkezik érdemi válasz. Boldog István viszont elismeri a telefonban, hogy az ő és a Minority SafePack polgári kezdeményezés számára gyűjtik az aláírásokat az erdélyiek, majd elmondja a szokásos hazaárulásos-bevándorlós fideszes sablonszöveget. 

Mi viszont nagyon szeretnénk megtudni, hogy ki ez az ismeretlen férfi. Ezért kérjük szépen Önöket, hogy osszák meg cikkünket!

csalas02