Forradalomtól félnek Orbánék? - Tízmilliókért rendeltek katonai eszközöket

Háborútól retteghetnek Orbánék, ugyanis az Országgyűlési Őrség most tízmilliókért rendelt golyóálló mellényeket, sisakokat, ruházatot a 360 fős házőrség tagjainak. Nem csodálkoznánk, ha tényleg forradalomra készülnének, ugyanis ha az áprilisi választást ugyanúgy megpróbálják elcsalni, mint ahogy Csongrád megyében próbálták, a magyaroknak végleg elege lehet ebből a bagázsból.

Rettegnek, hiszen nem tudják hogyan maradhatnának ilyen szintű elutasítottság mellett hatalmon. Az Országgyűlési Őrség honlapjáról kiderül, most tízmilliókért vásároltak golyóálló mellényeket, sisakokat és ruházatot is a házőrségnek. A legtöbb egyébként szolgálati ruha, aminek a Milipol Zrt. bizonyára nagyon örül, ugyanis 385 millió forintért zoknikat, bakancsokat, zubbonyokat, öveket és hasonló tételeket szállítanak egy december 21-én kiírt közbeszerzés sikeres megpályázásának köszönhetően.

Ugyanez a cég gázmaszkokat, golyóálló sisakokat és többféle golyóálló mellényt is szállított már az Országgyűlési Őrségnek. Azt nem lehet tudni, mire készülnek, de több mint valószínű, hogy egyre jobban rettegnek az öltönyös tolvajok, hiszen mostanra az Országgyűlési Őrség viperával, gépkarabélyokkal, mesterlövészpuskával is fel van szerelve. Bár ők mindezt a „megnövekedett terrorveszéllyel” próbálják magyarázni, a helyzet az, hogy szerintünk sokkal triviálisabb okokról van szó.

A fideszesek érzik vesztüket, és az is lehet, hogy nem készülnek békés hatalomátadásra áprilisban. Ezek az emberek ugyanis betegesen ragaszkodnak a hatalomhoz, így bármit megtennének, hogy megtartsák. Emellett fennáll az a lehetőség is, hogy a hivatalosan az Országgyűlési Őrségnek beszerzett fegyvereket és védőruházatot nem a Parlament épületében kívánják felhasználni, hanem ha forradalomra kerül sor, ezekkel akarják megsorozni a magyar népet, akik távozásukat követelik. Nem lehet tudni, de mindenesetre nagy aggodalomra ad okot ez a választások előttre időzített felfegyverkezés.