Simicska Ádám ismét felhergelte a Fideszt

Simicska Ádám ismét felhergelte a Fideszt
Simicska Ádámot kizárták a Fidelitasból :)
Fotó: zsurpubi.hu

Nem is olyan régen berobbantunk a hazai közélet szürreális - pöfeteg vajnákkal, nyeszlett rogánokkal és egyéb csodálatos lényekkel telezsúfolt - mindennapjaiba. Egy Simicska Ádám-interjú úgy hatott a Fidesz belső szubkultúrájára, mint egy spóraként terjedő Samsung-applikáció Kim Dzsongun országában. Keserű dühöt, kontrollvesztett agressziót és irracionális feedbacket váltott ki. Nos, az ügy nem állt meg a háromnapos szavatosságú csodák világában. Tegnap folytatódott a „Simicska Junior-botrány".

A Fidesz nyitott gyomorszájaként funkcionáló, a hazai sajtóvilág üveges tekintetű sz@rkeverője által személyesen irányított Ripost előbb kiadott egy álhírt, mely szerint a Jobbik zártkörű ülésen dönt Simicska Ádám képviselői jelöléséről. WTF???

A Jobbik azonnal cáfolt, egyúttal felvetette, hogy a cikk szerzője biztosan kokózott egyet Habony Árpáddal és Rogán Antallal, ezért beszél/ír félre. Na, de kérem! Mondjuk, arra kíváncsi lennék, hogy Tony, the Cityboy mikor kéri ki magának a sugalmazást, miszerint ő kokainozna. Ugye, önök is hihetetlennek tartják? Én teljesen el vagyok képedve. Vagy nem?

A harmadik menet végén maga Simicska Ádám vitte be a kiütést jelentő horgot. Közleményben jelezte, hogy valójában a Fidelitas tagja. Na, ez csodálatos! És amikor azt hittük, már nincs tovább, jött a magyar politika rettegett alakja, a Fidelitas elnöke, a... hm... a...

Bocs, de nem jut eszembe ennek a nem létező szervezetet vezető embernek a neve. "Totálli bóring", ahogy az angol mondja. Na, ő kiállt, és kirúgta a hűtlen kis Simicskát. Kőkemény csávó. Egy hűséges kisorbán.

Izgalmas nap volt a tegnapi. Is.