Kósa Lajos vesszőfutása - Videó

Kósa számtalan emlékezetes pillanattal ajándékozott meg minket, most a nagy nevettető néhány felejthetetlen produkcióját idéztük fel.

Kósa Lali és Kósa mama sertéstelepe

Remek ütemben szállt be a sertésüzletbe Kósa Lajos 82 éves, nyugdíjazása előtt védőnőként és bölcsődevezetőként dolgozó édesanyja: alighogy felesben tulajdonosa lett egy furcsa körülmények között létrehozott cégnek, azonnal összejött minden, ugyanis 123 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert egy sertéstartó telepek korszerűsítését támogató pályázaton. A körülmények tisztázatlanok maradtak, de Kósáné azért elsütött egy poént: ,,Tudja mit? Megvettem a fél megyét!” – mondta a 82 éves id. Kósa Lajosné Bacskó Katalin a Magyar Nemzet újságírójának. Kósa pedig azóta is magyarázkodik a maga módján ebben a meglehetősen furcsa ügyben.

Kósa Lali és a hajléktalanok

Szintén elég nagy port kavart a hazai sajtóban, amikor nemrég, ,,Debreceni találkozások” címmel ellátott videójában szeretett Kósalalink egy hajléktalannak odaszólt a fűtött autójából, miközben megállt mellette. Miután a férfi elárulta, hogy az utcán alszik, Kósa közölte, hogy az ,,nagy butaság”, mert van hely a hajléktalanszállón is, amit onnan tud, hogy ,,szokott nekik adományozni egy csomó pénzt”, ahogy ő fogalmazott.

Kósa szombathelyi égése

Kósa elment Szombathelyre, hogy ismét ordas nagyot hazudhasson, és persze szokás szerint leégesse magát. Sikerült ismét lábon lőnie saját magát, a hidegháborús hazugságpropagandát emlegette, miközben észre sem vette, hogy ezzel pontosan a Fidesz által 8 éve művelt dolgokra hoz példát.

Kósa és az 1300 milliárd forint

A Magyar Nemzet kedd reggel írta meg, hogy Kósa Lajost 1300 milliárd forint kezelésével bízta meg egy rejtélyes hölgy, aki egy ,,német örökség” miatt kereste fel az egykori debreceni polgármestert. Létezik ugyanis egy hiteles közjegyzői okirat, ami szerint az 1300 milliárd forintot államkötvények vásárlására kellett volna fordítania Kósának, és hálából részesedést (kaptak volna?) az összegből. A legfrissebb hírek szerint Kósának az édesanyján keresztül juttatták volna el az összeget, egészen pontosan 2 millió 533 ezer 445 eurót, azaz több mint 800 millió forintot. Többen Kósa lemondását követelik az újabb zavaros ügy miatt.

A végére pedig jöjjön egy összefoglaló Kósa Laller korábbi nevetséges felszólalásaiból: