Szijjártó felköphet és aláállhat: most derült ki, hogy Soros György pénzén tanult Amerikában

Újabb öngól: kiderült, hogy Soros pénzén tanult Szijjártó is, ráadásul Amerikában. A hétvégén fény derült arra, hogy az Orbán csicskásából külügyminiszteri székig kapaszkodó Szijjártó Péter is Soros György pénzén tanult. Lassan kezd a bögyünkben lenni az amerikai milliárdos, persze nem a Fidesz gyűlöletkampánya miatt, hanem azért, mert Orbán bűnbandájának szinte mindegyik kórusban sorosozó tagjáról kiderül utólag, hogy Soros pénzelte. Ejnye-bejnye, hát szabad ilyet, Petike?

A hétvégén került ki a Twitterre egy régi újságkivágás, amelyben a harmadéves gimnazista Szijjártó Péter, a Soros-gyűlölő magyar kormány külügyminisztere, beszámol az amerikai milliárdos által finanszírozott tengerentúli útjáról.

Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok.

– büszkélkedik Soros György „álcivil” alapítványát feldicsérve félelmetes magabiztossággal a 17 éves Petike.

Soros György - aki akkor még nem tudhatta, hogy kígyót melenget a keblén -, a repülőjegyen, a szálláson, a biztosításon és az ösztöndíjon kívül még nagyvonalúan heti 75 dolláros költőpénzt is biztosított Szijjártó Petike számára.

A Külügy reagált is a hírre, miszerint: „Ez 23 évvel ezelőtt történt, Szijjártó Péter 17 éves volt, Soros György pedig akkor még nem akarta illegális bevándorlókkal elárasztani Európát”. Nos erre mondja a pesti nyelv, hogy „köszönjük Emese”.

Kósa Lajos után tehát Petike a legújabb ártatlan áldozat, akit a gonoszok megtévesztettek: szegény Lallert milliárdokkal, Petikét meg szemfényvesztő amerikai úttal. A viktimológia tudománya feldolgozhatná az Orbán-kormány S. Györgynek bedőlő „áldozatainak” eseteit, ugyanis ennyi Soros pénzen külföldön tanult ember egy helyen a világon feltehetően sehol sincs, maximum a Soros Alapítványban. 

soros_szijjarto