Fegyveresek biztosítják a Fidesz plakátrongálásait ?

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk éjszaka két budapesti helyszínen is rátámadtak a plakátjaikat védő jobbikosokra. A Jobbik az alábbi sajtóközleményt adta ki az éjszakai plakátrongálás ügyében. Tisztul a kép. A jelek szerint a Fidesz bármire képes a hatalom megtartásáért, tehát fel kell készülnünk a szervezett választási csalásokra is.

Ismeretlenek rántottak lőfegyvert a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeire

A Fidesz ismét hazudik. A propagandasajtóban "maffiózónak" titulált személyek valójában a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei - Stummer János és Bencsik János - illetve aktivistái voltak, akik a párt óriásplakátjait őrizték. Péntek hajnalban a Fidesz hét fős szervezett csapata a Budaörsi úton elkezdte rongálni plakátjainkat, helyszínen lévő aktivistáink erre számonkérték őket. Az egyik jobbikos aktivista, valamint a hét fideszes között dulakodás alakult ki, majd egész pontosan 14 másodperc elteltével két ismeretlen férfi egy megkülönböztető jelzés nélküli szürke Mercedesből kiszállva lőfegyvert rántott, és falhoz állította a jobbikosokat.

A férfiak nem azonosították magukat, a később intézkedő kerületi rendőrök sem tudták megerősíteni, hogy a rendőrség állományába tartozó személyekről volt-e szó. Véleményük szerint valamelyik társszerv állományába tartozhattak. 
Az éjszaka történtek azt bizonyítják, hogy fegyveresek biztosítják a Fidesz szervezett plakátrongálásait. A Jobbik ismeretlen tettesek ellen emberölési kísérlet miatt feljelentést tesz.

Megvédjük a plakátjainkat, megvédjük Magyarországot, vasárnap pedig a magyar emberek segítségével eltakarítjuk Orbán maffiakormányát.

Jobbik Magyarországért Mozgalom