Szívetek zöld-fehér, de vajon hány forintot ér? Így adták el magukat a Fradi legendái – gyomorforgató videó!

Az 1995-ben BL-meccseken szereplő egykori kiválóságok páros lábbal szálltak be a kampányba, és tapostak bele minden jóérzésű magyar ember szívébe. Mindannyian a fideszes Kocsis Máté mellett kampányolnak. Érdemes megnézni a videót, aminek a végén Lisztes Krisztián akkorát nyel, hogy „idáig hallatszik”. De nem csak ő, Vincze Ottó, Lipcsei Péter, Dragóner Attila (ő nem volt tagja a BL-csapatnak), Szűcs Mihály, Telek András is úgy mondják fel a kötelezőt, mint valami begyógyszerezett droidok.

Szörnyű belegondolni, hogy az egykori kiválóságok idáig süllyedtek, ugyanis mindenki biztos lehet abban, hogy nem "szerelemből” és nem is meggyőződésből támogatják egy korrupt rendszer egyik zászlóvivőjét.

Telek Andrásról, Szűcs Misiről korábban is hallani lehetett, hogy könnyen irányítható személyiséggel rendelkeznek. Az igazi csalódás Dragóner, Lisztes, Vincze. És az is biztos, hogy Lipcsei Péter is eddig a pillanatig volt sok ezer ember szemében „kapitány”.

Erkölcs, erő, egyetértés. Az egykor a pályán képviselt jelszavak közül maximum már csak az utóbbit tudhatjátok magatokénak, azt is felszínesen. Egyetértés lehet a párton belül, aminek most „lefeküdtetek”, Kocsis Máté és az egykor szebb napokat látott Ferencvárost jelenleg birtokló fideszes Kubatov Gábor között. Egyetértés lehet köztetek is, abban, hogy kénytelenek vagytok eleget tenni a felülről jövő utasításnak.

De tudjátok hol van még egyetértés? Vasárnap ti magatok is rájöttök majd, hogy a magyar emberek többségében, akiknek elegük van ebből a korrupt, gusztustalan légkörből. És itt jelen van az erkölcs és az erő is.

A becsületetekért megvívott harcot elbuktátok, épp úgy, ahogyan két nap múlva majd az általatok most kiszolgált hatalom is veszíteni fog.

Videó: Facebook/Kocsis Máté