A Fidesz megőszült az ország (félre)vezetésében

A Fidesz megőszült az ország (félre)vezetésében
Fotó: cink.hu

Kedden alighanem újabb mérföldkőhöz érkezett a sajtótörténelem. A 888.hu az alábbiakról értekezett mértékadó cikkében:

„Úgy látszik, a 38 éves Vona Gábor nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott a 2017-es férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes haj trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" frizurát festetnie, aki még nem őszül. 

Nem tudjuk honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete hajzuhatag közül kikandikál egy ősz tincs, amit úgy látszik büszkén visel Vona. A kérdés már csak az, hogy a Jobbik vezetője teljesen ősz és feketére festeti a haját – csak a fodrász nem figyelt és kihagyott egy méretes ősz tincset –, vagy a haja alapból fekete és egy "ezüstös" melírtincset festetett bele?
Végül is ugyanott lyukadunk ki: Vona festeti a haját. Mondjuk ez nem meglepő, egy műsorban már elárulta, hogy szedeti a szemöldökét is. A szoliban is biztos megfordult már, a következő posztjában pedig tuti egy arckezelésről fog bejelentkezni, hogy hamvas legyen a bőre az új képeihez. A Terry Black szerint meleggyanús Vona Gábor tényleg mindent megtesz azért, hogy cukibb legyen.”

Reméljük, az újságírás nem süllyed le végleg erre a szintre, de egy rövid időre elképzeltük, mi lenne, ha mi is belegázolnánk abba a mocsárba, amiben a kormánypárti média gusztustalanul vergődik.

Viktor zsúr- helyett zsírpubi lett

KKBK - Blog.hu
KKBK - Blog.hu

Úgy látszik, az 53 éves Orbán Viktor nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott a 2017-es férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes haj trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" frizurát festetnie, aki még nem őszül.
Nem tudjuk honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete hajzuhatag közül kikandikál egy-egy ősz tincs, amit úgy látszik büszkén visel Orbán. A kérdés már csak az, hogy a miniszterelnök teljesen ősz és részben feketére festeti a haját, vagy a haja alapból fekete és pár "ezüstös" melírtincset festetett bele?


Végül is ugyanott lyukadunk ki: Orbán festeti a haját, mert nem 100 százalékban ősz. Mondjuk, ez nem meglepő, az ország ilyen hosszan tartó (félre)vezetésébe hamar bele lehet őszülni, így könnyen lehet, hogy a felét inkább átváltoztatta más színre. Konditeremben ugyanakkor még biztosan nem fordult meg méretes bendőjét elnézve, és az is ziher, hogy a következő posztjában sem egy tuti arckezelésről fog bejelentkezni, hiszen látszik, hogy nem zavarják a ráncok, a táskás szem és a szottyadt bőr. Pedig, ellenkező esetben a meleggyanús Terry Black szerint is cukibb lenne. Így sajnos, zsúr- helyett csak zsírpubi lehet.

Kopaszodik az antisportember

24.hu
24.hu

Úgy látszik, az 53 éves Németh Szilárd nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert nála már nem igazán bukkannak fel hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott egy olyan férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy a félig kopasz fej trendi, és esetleg annak is érdemes részben leborotválni a haját, akinek amúgy nő a haja.


Nem tudjuk, honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete tüskék közül kikandikál egy-egy síkság, amit, úgy látszik, büszkén visel Németh. A kérdés már csak az, hogy a rezsibiztos teljesen kopasz és részben parókát hord, vagy a parókába nyíratott bele egy-két trendi pusztát.


Végül is ugyanott lyukadunk ki: Németh sokat törődik a frizurájával. Mondjuk, ez nem meglepő egy olyan fejformájú képviselőtől, aki elől beszél, de a tarkóján van a mimikája. Konditeremben ugyanakkor még biztosan nem fordult meg méretes bendőjét elnézve, és az is ziher, hogy a következő posztjában sem a Csepeli Birkózó Clubból fog bejelentkezni, hiszen ránézésre egy igazi antisportember. Pedig, ellenkező esetben a meleggyanús Terry Black szerint is cukibb lenne. Így sajnos, zsúr- helyett csak zsírpubi lehet.

Terry Black szerint Árpi cuki

Facebook
Facebook

„Úgy látszik, a 49 éves Habony Árpád nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott a 2017-es férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes haj trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" frizurát festetnie, aki még nem őszül.


Nem tudjuk, honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete hajzuhatag közül kikandikál egy ősz tincs, amit, úgy látszik, büszkén visel Habony. A kérdés már csak az, hogy Orbán főtanácsadója teljesen ősz és feketére festeti a haját – csak a fodrász nem figyelt és kihagyott egy méretes ősz tincset –, vagy a haja alapból fekete és egy "ezüstös" melírtincset festetett bele?


Végül is ugyanott lyukadunk ki: Habony festeti a haját. Mondjuk, ez nem meglepő, egy videón már láthattuk, ahogy valószínűleg tudatmódosítók hatására szipog, mint egy kisnyuszi. (Csak a nyuszik cukik, ő meg nem.) A szoliban is biztos megfordult már, a következő posztjában pedig tuti egy arckezelésről fog bejelentkezni, hogy hamvas legyen a bőre a hétvégén az ibizai Heartban. A Terry Black szerint a meleggyanús Habony Árpád tényleg mindent megtesz azért, hogy cukibb legyen.”

Orbán Viktor kedvéért Semjén is cukibb lenne

Semjén Zsolt
Semjén Zsolt

Úgy látszik, az 54 éves Semjén Zsolt nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott a 2017-es férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes haj trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" frizurát festetnie, aki még nem őszül.


Nem tudjuk honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete hajzuhatagból már alig maradt valami, kizárólag ősz tincsek vannak, amit, úgy látszik, büszkén visel Semjén. A kérdés már csak az, hogy a KDNP-elnöke Orbán Viktornak akar imponálni ezüstös hajkoronájával, vagy a fodrász valami nagyon benézett.


Végül is ugyanott lyukadunk ki: Semjén már majdnem 100 százalékban ősz. Mondjuk, ez nem meglepő, az ország ilyen hosszan tartó (félre)vezetésébe hamar bele lehet őszülni. Konditeremben ugyanakkor még biztosan nem fordult meg méretes bendőjét elnézve, és az is ziher, hogy a következő posztjában sem egy tuti arckezelésről fog bejelentkezni, hiszen látszik, hogy nem zavarják a ráncok, a táskás szem és a szottyadt bőr. Pedig, ellenkező esetben a meleggyanús Terry Black szerint is jobban tetszene Orbán Viktornak, akire olyan párás tekintettel szokott nézni, hogy ha 30 évvel fiatalabb lenne, könnyen ő játszhatta volna Edwardot az Alkonyat-filmekben. Egy biztos, hogy mindenképpen cukibb lenne. Így sajnos, zsúr- helyett csak zsírpubi lehet.

2017 új trendje az ősz szőrcsimbók

Kövérősz

„Úgy látszik, az 56 éves Kövér László nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz szőrszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott egy olyan férfi bajuszdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes szőr trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" szőrszálakat festetnie, akinek még nem őszül.

Nem tudjuk, honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete szőrzuhatag közül kikandikál pár ősz tincs, amit, úgy látszik, büszkén visel Kövér. A kérdés már csak az, hogy az Országgyűlés elnöke teljesen ősz és feketére festeti a bajszát – csak a borbély nem figyelt és kihagyott pár méretes ősz tincset –, vagy az arcszőrzete alapból fekete és néhány "ezüstös" melírtincset festetett bele?
Végül is ugyanott lyukadunk ki: Kövér festeti a bajszát. Mondjuk, ez nem meglepő, korábban hajléktalan külsőt is bevállalt méretes hajzuhatagával. A következő posztjában pedig tuti nem egy Gillette-reklámból fog bejelentkezni, és reméljük, hogy egy méretes körömpörkölt elfogyasztása után sem fog soha semmit közzétenni a Facebookon. A meleggyanús Terry Black szerint bajusz nélkül cukibb lenne.

Tállai a hajfestéshez is érthet

Tállai András
Tállai András

„Úgy látszik, az 58 éves Tállai András nem annyira szerencsés géneket örökölt, mert már nála is felbukkantak az ősz hajszálak. De az is elképzelhető, hogy csak olvasott a 2017-es férfi hajdivatról, amiben azt írják, hogy az őszes haj trendi, és esetleg annak is érdemes "ezüstös" frizurát festetnie, aki még nem őszül.


Nem tudjuk, honnan jött az ötlet, de mindenesetre a fekete hajzuhatag közül a halántékánál kikandikál egy ősz tincs, amit, úgy látszik, büszkén visel Tállai. A kérdés már csak az, hogy a NAV vezetője teljesen ősz és feketére festeti a haját – csak a fodrász nem figyelt és kihagyott egy méretes ősz tincset –, vagy a haja alapból fekete és egy "ezüstös" melírtincset festetett bele?


Végül is ugyanott lyukadunk ki: Tállai festeti a haját. Mondjuk ez nem meglepő, egy újságírói kérdésre már elárulta, hogy napi 12-14 órát dolgozik, hiszen mindenhez (is) ért, ebben benne lehet a hajfestés is. Konditeremben ugyanakkor még biztosan nem fordult meg méretes bendőjét és puffadt pofazacskóit elnézve, és az is ziher, hogy a következő posztjában sem egy tuti arckezelésről fog bejelentkezni, hiszen látszik, hogy nem zavarják a ráncok, a táskás szem
 és a szottyadt bőr. Pedig, ellenkező esetben a meleggyanús Terry Black szerint is cukibb lenne. Így sajnos, zsúr- helyett csak zsírpubi lehet.